Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ce lovituri uriașe a primit Costin Mărculescu, când trebuia să fie cel mai fericit! De ce și-a cunoscut fiul abia la 5 ani. Tensiuni cu mama copilului, în direct. „Să îl lăsăm!” VIDEO

Costin Mărculescu a trăit momente grele, de-a lungul vieții, dar între acestea, două au apărut exact în perioade în care actorul din „Liceenii” ar fi trebuit să fie în al nouălea cer.

Costin Mărculescu

Facebook

Costin Mărculescu nu a avut noroc în dragoste. În anul 2003, a cunoscut-o pe Samira, pe vremea când actorul deține o agenție de modele, iar aceasta era și ea un manechin cunoscut. A fost dragoste la prima vedere și, în ciuda faptului că au ajuns la despărțire din cauza infidelității lui Mărculescu, relația dintre cei doi s-a reluat, în anul 2008.

Costin Mărculescu și-a cunoscut fiul abia când acesta avea cinci ani

Samira i-a născut actorului un băiat, pe care Costin Mărculescu l-a cunoscut abia când acesta avea vârsta de cinci ani. Copilul a crescut, până la acel moment, în Australia.

Întâlnirea cu fiul său a fost emoționantă, iar la vremea respectivă, Costin Mărculescu își făcea planuri de viitor alături de Samira și de micuț. Actorul din „Liceenii” a venit în platoul emisiunii „Acces Direct”, unde l-a prezentat tuturor pe fiul lui. Însă, planurile nu s-au mai concretizat, iar regretatul actor a ajuns să trăiască tot singur.

„Toată lumea s-a folosit de mine! Mi-am pierdut vila, mașina, banii, bijuteriile, tot!”. Ce datorii avea Costin Mărculescu

În acea ediție din „Acces Direct”, între mama fiului său și actor au apărut unele tensiuni evidente. „Tu ești omul vorbelor. Să îl lăsăm mai relaxat! Este mai timid”, a spus femeia, despre copilul care răspundea la unele întrebări.

Costin Mărculescu, relație cu amanta unui om de afaceri

Mai târziu, în 2014, Costin Mărculescu s-a îndrăgostit de Ionela Nae, cunoscută drept Ella Nae. Cei doi au decis să își unească destinele în fața ofițerului de Stare Civilă, dar n-a fost cu noroc!

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri. FOTO

Deși Costin Mărculescu a considerat-o pe Ella aleasa inimii, femeia părea să ascundă detalii din viața sa. Pe parcursul timpului s-a aflat că Ella Nae era amanta unui cunoscut om de afaceri din Alexandria, de peste 14 ani.

Actorul era extrem de încântat de relația cu noua sa iubită. El mărturisea pentru cancan.ro, că au o relație perfectă.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită! Ce vor face prietenii, pentru el - VIDEO

„De fiecare dată când vine acasă sau îi fac o ciorbă de ceva….scriu pe ea cu smântână, cu legume….scriu „Ela” sau „Te iubu”. Între noi este o relație foarte frumoasă și foarte deschisă, niciodată nu ne certăm”, povestea Costin Mărculescu.

Deși afișau o relație extraordinară, Costin Mărculescu și Ella Nae au ajuns la despărțire în mai puțin de un an. Bruneta explica la momentul respectiv că a fost o înțelegere între ei, din care actorul a avut de câștigat.

Femeia mărturisea că nu a avut niciodată sentimente pentru Costin Mărculescu, ba chiar că era deranjată de obiceiurile sale de a consuma alcool. Ella declara că Mărculescu avea probleme mari cu alcoolul.

„Absolut nimic nu am simţit pentru el. Ar trebui să mai lase din băutură. Mama ştie şi se bucură pentru mine. Totul a fost o înţelegere între mine şi Mărculescu. El avea ceva de câştigat, financiar vorbind”, a spus Ella Nae.

„N-a fost o farsă. Eu am crezut foarte mult în acea căsătorie. Era prima căsătorie din viața mea. Eu am iubit-o”, a spus Costin Mărculescu, la „Acces Direct”, în 2015.

Pe de altă parte, bruneta nu mai era primită nici în brațele afaceristului din Alexandria. Aceasta a fost părtașă la numeroase scandaluri, iar Ella a ajuns să fie părăsită pe motiv de infidelitate.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro