Căutare Live

Celia, cerută în căsătorie pentru a doua oară și nu oriunde, ci la Taj Mahal! |Video

Celia a fost cerută În căsătorie la Taj Mahal. Imagini spectaculoase din călătoria în India şi detalii în premieră despre luna de miere în locul închinat iubirii.

Celia a petrecut un concediu memorabil în India, unde a vizitat și renumitul palat Taj Mahal.

Frumoasa artistă a plecat împreună cu sotul ei în India, unde au particital la o nuntă, iar cu aceasta ocazie au vizitat si cele mai frumoase locuri din această țară.

Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Express" pun la cale o misiune! "Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare"

Artista a povestit despre aventura ei prin țara asiatică, unde a fost cerută, din nou în căsătorie, de soțul ei, chiar la palatul Taj Mahal, care este una dintre cele șapte minumni ale lumii.

Cei doi au profitat de faptul ca au vizitat una dintre cele șaptre minuni ale lumii, cum este Taj Mahal, ocazie cu care soțul ei a cerut-o dn nou în căsătorie.

Atenție! Anda Adam a scos "artileria grea" din garderobă! Fotografiile vedetei dau palpitații celor slabi de inimă! |FOTO

Artista Celia a împărtășit o parte dintre momentele frumoase pe care le-a trăit acolo si declara ca a fost cel mai frumos concediu pe care l-a trăit pâna acum.

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri