Christina Aguilera, de nerecunoscut după ce ani la rând a fost una dintre cele mai sexy femei. Ce s-a întâmplat cu formele ei

Christina Aguilera a fost apreciată ani la rând pentru silueta sa impecabilă. Cu toate acestea, vedeta a resimțit o oarecare presiune în ceea ce privește felul în care arată și a decis că există lucruri mai importante pe care să se focuseze.

Christina Aguilera a fost apreciată ani la rând pentru silueta sa impecabilă

Profimediaimages.ro

În urmă cu câteva luni, artista aborda acest subiect: ”M-am confruntat adesea cu anxietățile mele și cu faptul că sunt foarte critică cu mine.

Dar nu am încetat niciodată să caut noi modalități de a mă împinge de la spate, fără să neglijez faptul că trebuie să mă protejez. Nu țin o dietă, depăsiți acest lucru. Fiecare dintre noi este individual și oamenii te judecă pe baza diferențelor, pe ceea ce te face unic”.

Citește și: Oana Roman, în costum de baie după ce a slăbit peste 20 de kilograme. S-a pozat în vacanță și le-a arătat tuturor imaginea

La acea vreme, Christina Aguilera adăuga pentru L'Officiel Italia că este sănătos să te accepți așa cum ești.

”Adevărata frumusețe pentru mine este capacitatea de a te cunoaște și a proteja când ești într-o lumină nefavorabilă. Nu întotdeauna drăguță, departe de a fi perfectă, dar pură. Fii bun cu tine.

Pășim cu toții pe drumul cunoașterii interioare, este munca noastră ca ființe umane și fiecare urmează o cale diferită, așa că nu are sens să facem comparații.

Citește și: Victoria Bowen a slăbit 47 de kilograme după ce a renunțat la un aliment. Cum arată acum

Mergi pe calea voastră. Dacă pierzi timp uitându-te peste umăr la ce fac ceilalți, o s-o pierzi din vedere. Este cel mai bun sfat pe care mi l-am dat vreodată”, spunea ea în cadrul unui interviu pentru publicația citată.

Cum arată acum Christina Aguilera în costum de baie

Recent, Christina Aguilera a fost fotografiată într-o ipostază care i-a luat prin surprindere pe fanii săi.

În imaginile realizate de paparazzi, vedeta poartă un costum de baie negru și ochelari de soare mari, în timp ce se relaxează în piscină.

Citește și: Emma Stone a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic și a slăbit 38 de kilograme! Cum arată azi

De asemenea, ea a fost văzută jucându-se cu câinele și copiii ei și, ulterior, acoperindu-se cu un halat alb.

Fanii săi nu au putut trece cu vederea schimbarea suferită de Christina Aguilera, care e de nerecunoscut. Mai multe imagini cu ea în GALERIA FOTO.

Ultimele știri