Conchita Wurst uimește din nou. Rochie scurtă și tocuri înalte, apariție de neratat

După ce a apărut cu unghii lungi, Conchita Wurst uimește din nou. Rochie scurtă și tocuri înalte, apariție de neratat.

Conchita a trecut în ultimii ani printr-o serie de transformări

Profimedia Images

Conchita Wurst este una dintre cele mai controversate vedete internaționale, iar conturile ei de pe rețelele de socializare sunt urmărite de milioane de oameni. Thomas Neuwirth pe numele său adevărat îți ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Un lucru este clar. Conchita a trecut în ultimii ani printr-o serie de transformări și nu mai arată deloc ca în 2014 când a cunoscut celebritatea în întregul continent, câștigând Eurovision pentru Austria.

Conchita Wurst uimește din nou

Numele său de scenă este alcătuit din cuvântul spaniol ”conchita”, care înseamnă ”mică cochilie” și cuvântul german ”wurst” în traducere ”cârnat”.

Recent, Conchita Wurst s-a pozat cu părul scurt, colier la baza gâtului, rochie scurtă albă și o pereche de sandale cu toc înalt. Vedeta nu se sfiește să apară în cele mai controversate ipostaze, chiar dacă primește atât laude, cât și critici din partea celor care îi urmăresc fotografiile. Nu mai are părul lung cu care a ieșit în evidență la Eurovision, are o tunsoare scurtă, barbă și acum poartă extrem de des rochii.

Citește și: Conchita de România, la brațul unui mare afacerist căsătorit cu o femeie celebră. “Dudu” vrea să renunțe la două coasteCum a început cariera Conchitei Wurst

Înainte de a intra în lumea muzicii, a fost decorator de vitrine. La vârsta de 14 ani, s-a lansat în muzică, participând la emisiuni de profil și a făcut parte dintr-o trupă pentru o perioadă, dar fără prea mult succes.

Încetul cu încetul, Conchita Wurst a devenit o persoană publică, căpătând vizibilitate. Apogeul carierei sale a fost în 2014, când a câștigat Eurovision.

În 2018 Conchita Wurst a intrat în atenția presei ca urmare a unei declarații persoanele, pe care a făcut-o, amenințat fiind de un fost iubit că-i va da în vileag secretul. Așadar, Conchita Wurst a preferat să mărturisească faptul că are HIV.

„Sunt seropozitiv de mulţi ani. Acest detaliu este de fapt irelavant pentru public, dar un fost iubit m-a ameninţat că va face publică această informaţie de natură privată, iar eu nu voi oferi niciodată cuiva dreptul de a mă speria şi de a-mi influenţa viaţa din cauza acestui lucru. Sper să ofer curaj altor oameni şi să fac astfel încă un pas în lupta împotriva stigmatizării persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns să fie infectate cu HIV”, spunea în 2018 Conchita Wurst.

Ultimele știri