Antena Căutare

Costin Mărculescu și-a prevestit moartea! Mesajul uluitor pe care l-a scris pe Facebook, cu puțin timp înainte de a fi găsit mort, în locuința lui!

Costin Mărculescu pare să-și fi prevestit moartea, în urmă cu câteva luni, într-un mesaj pe care l-a publicat, alături de o fotografie, pe platforma de socializare Facebook.

Costin Mărculescu

Facebook

În mesajul aparent premonitoriu, Costin Mărculescu făcea referire la prietenii pe care i-a pierdut şi care au murit de inimă. Se temea să nu i se întâmple şi lui acelaşi lucru.

„Au plecat atât de mulţi prieteni dintre noi de inimă în ultima vreme...Cine ştie când ne vine şi nouă rândul?”, a scris Costin Mărculescu, alături de o fotografie în care actorul din „Liceenii” apare zâmbind trist.

O prietenă i-a atras atenţia lui Costin Mărculescu să şteargă mesajul, ca să nu fie premonitoriu, potrivit adevarul.ro.

„Moooor!”. Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu, sfâșietor! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri. FOTO

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, în cadă, în apartamentul în care locuia singur, doar cu câinele său de companie. Cazul a fost preluat de Biroul morţi suspecte al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, iar medicii legiști au anunțat cauza decesului.

Costin Mărculescu. Fișă biografică

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită! Ce vor face prietenii, pentru el - VIDEO

A devenit faimos pentru rolul ”biologului” clasei, venind cu broaște la școală, pentru ”laboratorul de <<Naturale>>", spre stupefacția lui ”Isoscel”, Tamara Buciuceanu Botez. A rămas celebră rugămintea sa după ce dascălul de matematică îi confiscă bieții batracieni, programați pentru disecție: ”Tovarășa profesoară, tovarășa profesoară vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc. În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

Cine este soția din Hârșova a lui Ilie Năstase. A fost femeia unui milionar celebru... Cântăreaţa Kelly Clarkson divorţează după şapte ani de mariaj...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Zodii care nu știu să lupte pentru iubirea lor. Află ce spun specialiștii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x