Cum și-a luat "la revedere" Loredana de la anul 2020. Imaginea pe care a publicat-o pe Instagram

În noaptea dintre ani, Loredana și-a luat la revedere de la 2020 printr-o postare pe contul său de Instagram. Imaginea publicată pe rețeaua de socializare a venit însoțită si de un mesaj simplu, dar la obiect. 

În noapte dintre ani, Loredana și-a luat la revedere de la 2020 printr-o postare pe contul său de Instagram.

Instagram

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o cariera de succes în spate, Loredana a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu proiectele în care s-a implicat.

Pe contul său oficial de Instagram, Loredana are o comunitate de fani extrem de mare și de frumoasă. Peste 531 000 de prieteni virtuali îi urmăresc postările și îi apreciază fotografiile.

Comentariile, like-urile și mesajele frumoase transmise de fanii de pretutindeni sunt indicii clare că Loredana este o artistă de succes, iubită de sute de mii de oameni.

Loredana și-a luat "la revedere" de la anul 2020

Anul 2020 a fost un an cum nu a mai fost altul în istoria recentă! Cu bune și cu mai puțin bune s-a încheiat, iar Loredana a decis să își ia "la revedere" printr-o postare pe Instagram.

Vedeta a publicat o imagine în stilul deja consacrat. Acoperită cu un șal din blană de culoare albă, cu o coafură impecabilă și un set de bijuterii pe care nu îl poți ignora, cântăreața și-a cucerit din nou fanii.

"I hate saying goodbye. Thank You 2020 🙏🏻" / "Urăsc să-mi iau rămas bun. Mulțumesc 2020" a fost mesajul care a însoțit postarea Loredanei.

Admiratorii s-au grăbit să îi răspundă și să îi transmită urările lor de început de an. Mulți dintre ei i-au urat artistei să aibă parte de sănătate și fericire, însă au existat și o mulțime de mesaje în care susținătorii au admirat modul în care arată cântăreața.

Loredana, în postura de jurat X Factor 2020

X Factor a revenit în forță în anul 2020. O mulțime de concurenți talentați au decis să ia cu asalt scena și să le demonstreze juraților că ei au toate calitățile pentru a câștiga sezonul cu numărul 9.

Loredana s-a numărat printre artiștii aflați la masa juriului. Avându-i alături pe Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei, cântăreața a râs, a plâns, a dansat și a aplaudat în picioare vocile de excepție pe care a avut șansa să le asculte la X Factor 2020.

După o mulțime de audiții și dueluri, Loredana a decis să meargă în finală împreună cu Adrian Petrache. Tânărul nu a fost desemnat câștigător, însă prestațiile lui muzicale au rămas cu siguranță în istoria show-ului.

Duetul cu Florin Ristei a emoționat audiența și a adus lacrimi pe obrajii Loredanei. Pe tot parcursul prestației LIVE, artista a lăcrimat, impresionată fiind de modul în care vocile celor doi s-au armonizat, în ciuda faptului că nu au repetat anterior piesa.

Nici momentul în care Loredana și Adrian Petrache au urcat împreună pe scenă nu poate fi uitat. Cei doi au ridicat temperatua pe scena X Factor cu momentul ales pentru Marea Finală. Pe acordurile melodiei "Efemer", jurata și finalistul său au strălucit și au fermecat audiența.

La finalul momentului, ropotele de aplauze au fost dovada că prestația lor a depășit orice aștepare și a fost una de excepție.

Ultimele știri