Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Dorian Popa, aroganță de 100.000 de euro. În ce investește artistul: "Țăranul de la Domnești. O pierd fără breloc!"

Dorian Popa este pus pe fapte mari! Artistul vrea să-și investească banii într-un bolid de lux extrem de scump.

Dorian Popa

După vila de lux pe care și-a contruit-o în Domnești, Dorian Popa, în vârstă de 31 de ani, vrea să facă o nouă achiziție. Acesta vrea să-și cumpere o mașină de lux.

În cel mai recent vlog, cântărețul Dorian Popa a dezvăluit că vrea să renunțe la mașina sa actuală, un BMW X6, pentru a-și cumpăra un automobil Mercedes GLE 53 AMG.

Mașina are 435 de cai putere și poate atinge 250 de kilometri pe oră. Prețul acesteia pornește de la 100.000 de euro, în funcție de dotări, iar Dorian Popa pare pregătit să o cumpere.

Chef de chef! Florin Dumitrescu împlinește 33 de ani și a avut parte de cea mai tare surpriză. Mesajul lui Sorin Bontea!

Înainte de a le arăta fanilor interiorul impecabil al mașinii, Dorian Popa a povestit și o întâmplare amuzantă legată de cheia Mercedesului.

„Țăranul de la Domnești a zis: Aoleu, nu pot să-i pun breloc!? Eu o pierd fără breloc. Am aflat ulterior că e un butonaș mic care te ajută. Asta este, mai trebuie să pui și întrebări cringe ca să înveți lucruri”, a povestit artistul.

Și-a făcut vilă de lux în Domnești

Dorian Popa și-a făcut o vilă superbă în Domnești. Pe lângă vila de lux, Dorian are și 600 de metri pătrați de teren.

Dorian Popa a dezvăluit cât a costat construcția casei în care s-a mutat de câteva luni.

Răzvan Simion din nou tată? Anunțul a fost făcut chiar de matinal: „A zis că-mi face cadou de ziua mea”

”Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro