Chef de chef! Florin Dumitrescu împlinește 33 de ani și a avut parte de cea mai tare surpriză. Mesajul lui Sorin Bontea!

Astăzi, în familia Dumitrescu este un mare motiv de bucurie. Faimosul chef își aniversează ziua de naștere. Mai exact, Florin Dumitrescu împlinește frumoasa vârstă de 33 de ani!

Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu împlinește astăzi 33 de ani! Iată ce cadou de suflet a primit celebrul chef! Mesajul lui Sorin Bontea!

Florin Dumitrescu împlinește astăzi 33 de ani

Încă de la primele ore ale zilei, Florin Dumitrescu a fost asaltat de o mulțime de mesaje, atât din partea apropiaților, cât și din cea a fanilor săi. Având în vedere faptul că le este la rându-i la fel de devotat admiratorilor, faimosul chef le-a împărtășit acestora ce cadou de suflet a primit din partea celor dragi.

Edward Sanda a vorbit despre ce îl atrage la Cleopatra Stratan! Ce spune artistul despre cererea în căsătorie

Ce cadou de suflet a primit celebrul chef

Florin Dumitrescu a fost permanent cu zâmbetul pe buze în această zi specială. Și are și motive, căci persoanele dragi sufletului său i-au făcut o surpriză emoționantă. În timp ce fiicele sale s-au ocupat de realizarea unui banner pentru tatăl lor, soția chef-ului i-a oferit acestuia un tort spectaculos.

Astfel, Florin Dumitrescu a mărturisit că se simte cel mai norocos și fericit bărbat, iar cu această ocazie i-a făcut și o frumoasă declarație de dragoste soției sale.

„Aşa frumos au decorat fetele mele. Sunt cel mai norocos şi fericit bărbat din câți cunosc. Vă mulțumesc pentru urări. P. S. @cristinasimadumitrescu te iubesc ❤”, a scris chef Florin Dumintrescu pe Instagram.

Mesajul lui Sorin Bontea

Printre primele persoane care s-au arătat încântate de ziua lui de naștere s-a arătat bunul său prieten și coleg de breaslă, Sorin Bontea. Acesta i-a făcut o urare pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ei doi.

Răzvan Simion din nou tată? Anunțul a fost făcut chiar de matinal: „A zis că-mi face cadou de ziua mea”

„La multi ani, ăsta micu’ 😁 @chefflorindumitrescu”, i-a transmis Sorin Bontea lui Florin Dumitrescu.

Ultimele știri