E scandal mare anunțat în direct la TV: „A lăsat-o gravidă și apoi a părăsit-o”. Una dintre cele mai frumoase femei din showbiz trece prin clipe dificile!

Nu totul e roz în viața surorilor Kardashian. Kylie Jenner trece prin momente dificile după ce ar fi fost părăsită de iubitul său, rapperul Travis Scott. Vestea vine la câteva săptămâni distanță de la anunțul că frumoasa brunetă ar fi însărcinată, ceea ce reprezintă un adevărat eveniment peste Ocean.

Despărțirea, neconfirmată încă în mod oficial, a fost anunțată în timpul unei emisiuni tv de către Wendy Williams, una dintre cele mai apreciate jurnaliste de cancan din SUA: „A lăsat-o gravidă şi a fugit. Ştiţi cum a fost? Şi-a făcut testul, şi i-a zis: „Dumnezeule, Travis, ce fac acum?”. Ea a vrut să îl păstreze. Dar la 20 de ani, cu un copil...ce aptitudini de părinte să ai? Ştiţi ce i-a spus Travis: „Nu, iubito, eu nu mă bag. Eu am treburile mele, cariera. Îţi plătesc pensie alimentară, dacă vrei să îl păstrezi”, s dezvăluit jurnalista.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri