Edward Sanda a vorbit despre ce îl atrage la Cleopatra Stratan! Ce spune artistul despre cererea în căsătorie

Invitat la „Star Matinal”, Edward Sanda a lămurit mai pe larg diverse aspecte ale poveștii sale de dragoste cu Cleopatra Stratan. Cântărețul a mărturisit ce l-a atras și ce îl atrage la tânăra artistă și a vorbit despre zvonurile unei cereri în căsătorie.

Mulți se întreabă cum de au ajuns Edward Sanda și Cleopatra Stratan să aibă o relație, mai ales în condițiile în care cei doi erau doar niște prieteni foarte buni înainte de a ajunge aici. Ei bine, iată că artistul a lămurit anumite curiozități, în direct.

Răzvan Simion din nou tată? Anunțul a fost făcut chiar de matinal: „A zis că-mi face cadou de ziua mea”

Edward Sanda a vorbit despre ce îl atrage la Cleopatra Stratan! Ce spune artistul despre cererea în căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Edward Sanda, despre relația cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda a spus că îi este greu să explice exact ce îl atrage la Cleopatra, însă a ținut să menționeze că foarte multe dintre părerile, gândurile și sentimentele lor se aliniază la perfecție.

Totodată, a vorbit și despre trecerea de la prietenie la iubire, despre care spune că a fost ceva destul de normal.

Edward Sanda a vorbit despre ce îl atrage la Cleopatra Stratan! Ce spune artistul despre cererea în căsătorie

Imagini rare cu Alina Eremia și iubitul ei! Cum s-a afișat artista alături de jumătatea ei. Imaginea unică i-a topit pe fani

„Bine, nu mai vorbim că arată... Nu a fost o trecere foarte ieșită din comun, noi eram prieteni, aveam o energie foarte frumoasă. Doar că acum s-a amplificat și am simțit că trebuie să fie mai mult de atât. Amândoi am spus „te iubesc”, în același timp. Serios. Mama e fana ei, de când era Cleopatra mică. Și acum e fan”, a povestit Edward Sanda, la Antena Stars.

Cât despre zvonurile despre căsătorie, artistul a avut asta de spus: „Nu, încă nu am cerut-o.”

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri