Antena Căutare

Frații Andrew și Tristan Tate, eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu. Ce au declarat la ieșirea din arest

Frații Andrew și Tristan Tate au eliberați din arest, după o perioadă de aproximativ trei luni petrecută în spatele gratiilor. Iată ce a decis instanța în cazul celor doi și care au fost primele lor declarații la ieșirea din închisoare.

Frații Andrew și Tristan Tate, eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu

Profimedia

Fraţii Andrew Tate și Tristan Tate au scăpat de arestul preventiv, decizia fiind pronunțată în decursul serii de vineri, 31 martie, de către Curtea de Apel Bucureşti. După trei luni petrecute în spatele gratiilor, frații Tate au reușit să iasă din arest, acolo unde au fost așteptați de o mulțime de ziariști, dar și mai mulți admiratori.

Citește și: Cerințele neobișnuite pe care le au Andrew și Tristan Tate în închisoare. Cei doi spun că fac mai mulți bani de când sunt arestați

Frații Tate au fost eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu

Instanța a decis ca Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest la domiciliu. Aceeași măsură se aplică și complicelor lor, care au fost închise odată cu aceștia. Sentinţa Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Ieşirea celor doi fraţi din închisoare a fost subiect de breaking news inclusiv în presa internaţională, cazul lor fiind mediatizat și în străinătate în urma notorietății lui Andrew Tate în spațiul online.

Eliberarea lor, care a avut loc cu puțin timp înainte de miezul nopții, s-a transformat rapid într-un „spectacol”, după ce fanii acestora i-au întâmpinat cu aplauze și urale, chiar la ieșirea din penitenciar, în ciuda problemelor cu legea pe care cei doi frați le au.

Citește și: Frații Tate ar putea primi noi acuzații. Oamenii legii le-au verificat conversațiile private

Frații Tate, întâmpinați cu aplauze de către admiratori, la ieșirea din arest. Primele lor declarații

Andrew Tate a apărut victorios în fața admiratorilor săi și a ținut să își exprime recunoștința față de judecătorii care au aprobabt eliberarea. Acesta și-a susținut în continuare nevinovăția. Pe durata măsurii arestului la domiciliu, atât frații Tate, cât și cei doi complici ai lor, au obligația de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar.

„Vreau doar să spun că judecătorii au luat decizia bună. Respect ceea ce au făcut pentru mine şi decizia lor va fi justificată, pentru că sunt nevinovat şi abia aştept să o demonstrez. Cât timp am fost în închisoare, m-am concentrat pe a face flotări şi pe a citi Coranul”, a declarat acesta, citat de Observator.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice, iar mandatele lor au apoi prelungite de mai multe ori de către judecători. Încă de când au fost arestaţi, frații au făcut zeci de cereri de eliberare, toate respinse.

Înainte de a ieși din arest, fraţii Tate au transmis şi un mesaj pentru fani: „Mergem acasă!” Cei doi au fost plasaţi în arest la domiciliu timp de 30 de zile. La fața locului s-au prezentat zeci de ziarişti, români şi străini, care au venit special la București pentru acest caz extrem de mediatizat.

Motivul pentru care frații Andrew și Tristan Tate au fost trimiși în spatele gratiilor

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, alături de cele două tinere despre care se presupune că le-au fost complice, Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel, sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării şi exploatării mai multor tinere, pentru a obține venituri impresionante. Aceștia au fost, de-a lungul timpului, acuzați și de trafic de persoane.

Potrivit anchetatorilor, femeile erau obligate să creeze materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Frații ar fi racolat tinerele prin metoda „Loverboy”, sub pretextul unei relații de iubire, după care erau sechestrate și obligate să producă clipuri cu conținut pentru adulți.

Monica Anghel și-a schimbat cariera? Ocupația neașteptată pe care o are artista în prezent: „Am avut examenul final”... Ar repeta Andreea Bălan experiența America Express? Cum a marcat-o pe artistă competiția...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x