Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sărut pasional, în public! „Romantismul ne-a cuprins” | Foto

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au surprins admiratorii cu o scenă romantică, în public. Fanii s-au declarat de-a dreptul încântați de ceea ce au văzut.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au bucurat fanii cu un sărut pătimaș și atingeri tandre în public. Cei doi soți sunt foarte activi pe rețelele de socializare, iar recent, au demosntrat tuturor cât de îndrăgostiți sunt, afisându-se în ipostaze tandre, în văzul tuturor.

Gabriela Cristea, confesiuni despre planurile sale de viitor! "Dacă nu faci toate lucrurile astea, râmâi în urmă" | Video

Deși se cunosc de mai mulți ani, între Gabriela Cristea și Tavi Clonda există aceleași sentimente de iubire, exact ca în prima zi, atunci când s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt. Cei doi și-au văzut visul împlinit și au devenit părinții a doi copii minunați: fetițele lor Victoria și Iris.

Gabiela și Tavi au demonstrat că fac echipă bună atât acasă, cât și când vine vorba de carieră, susținându-se reciproc în orice situație. Astfel, nu este de mirare că reprezintă un model pentru toate cuplurile.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, sărut pasional, în public

De curând, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să le împărtășească fanilor dragostea lor printr-un moment din intimitate. Mai exact, cei doi îndrăgostiți au fost protagoniștii unui cadru de vis, sărutându-se pătimaș și împărtășindu-și atingeri tandre.

Cum a slăbit Gabriela Cristea 25 de kilograme! Regimul simplu pe care l-a urmat! "Puteam să fiu în categoria de risc" | VIDEO

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au decis să se relaxeze într-o mică escapadă, la un lac. Chiar dacă au fost însoțiți de fetițele lor, cei doi au reușit să găsească și niște momente doar pentru ei, dovadă fiind fotografia postată de fosta prezentatoare pe Instagram.

„Printre griji, alergături, copii... ne amintim mereu de iubirea noastră. Aici am avut timp doar de câteva minute să vedem cum apune soarele pe lac și romantismul ne-a și cuprins”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

Ultimele știri