Gabriela Cristea, taxată pe internet de fani. Ce gafă ar fi făcut prezentatoarea tv

Gabriela Cristea este foarte apreciată de public pentru profesionalismul de care dă dovadă în cadrul emisiunilor din care face parte, în rolul de prezentator, dar iată pentru ce a fost taxată de fani.

Gabriela Cristea, taxată de fani pe rețelele de socializare

Instagram

Gabriela Cristea a publicat o fotografie pe rețelele de socializare, unde fanii au observat un detaliu cu privire la aspectul ei și au taxat-o instant. Deși este mereu atentă la aspectul ei și are grijă ca aparițiile sale să fie mereu la înălțime, iată că prietenii virtuali de pe Instagramul ei au remarcat faptul că prezentatoarea nu era vopsită și i-au scris mai multe comentarii.

Gabriela Cristea, taxată pe internet de fani. Ce detaliu au observat într-o imagine postată de ea

Vedeta, care este în momentul de față prezentatoarea rubricii „Mireasa. Urzeala soacrelor”, a pierdut din vedere faptul că părul i-a crescut și, neavând timp pentru a se vopsi, ea a apărut în emisiune în acest mod. Un fan de-al ei a observat acest aspect și i-a scris imediat: „Mai vopsește-te la păr”, i-a scris internautul.

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea rupe tăcerea despre momentul în care prezentatoarea TV nu putea avea copii. Ce a simțit în acele clipe

Iată fotografia care a creat controverse pe Instagram:

Gabriela nu a băgat de seamă mesajul acesteia, semn că este un detaliu mult prea mic ca ea să ia atitudine. Deși nu se observă prea tare, iată că fanii au remarcat și au taxat-o pentru acest lucru și i-au scris.

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 41 de ani, și au împreună două fetițe minunate, pe Bella Victoria Margot, în vârstă de aproximativ 4 ani, și pe Thea Iris Selena, în vârstă de aproximativ 2 ani.

Citește și: Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de căsnicie. Imagine rară cu cei doi din perioada în care s-au cunoscut

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, 6 ani de căsătorie

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc, iar din rodul iubirii lor s-au născut două fetițe minunate, care le bucură sufletul în fiecare zi. De asemenea, cei doi se cunosc de aproape 8 ani, iar relația lor este mai puternică și solidă pe zi ce trece.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împlinit 6 ani de la căsătorie și aprope 8 de ani de când au decis să fie împreună, iar vestea a fost dată de către cei doi prin câteva imagini de-a dreptul memorabile din perioada în care s-au cunoscut. Pozele au fost făcute publice pe 1 mai, atunci când aceștia își serbează ziua căsătoriei lor.

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când Tavi Clonda s-a tatuat pe ascuns. Reacția de milioane a prezentatoarei Tv

Frumoasa brunetă a publicat pe contul său de Instagram una dintre primele lor poze, iar descrierea a înduioșat inima internauților.

"Azi 6 ani de când suntem căsătoriți...aproape 8 de când suntem împreună și două minuni. Aici este una din primele poze făcute împreună. @taviclonda #victorienii #bygabrielacristea", a scris Gabriela Cristea, vizibil emoționată și mândră de căsnicia sa.

Ultimele știri