Gigi Becali, drumeţie de milioane de euro pe Muntele Athos! Cum arată pelerinajul omului de afaceri! | Video

A pus 5 milioane de euro la bătaie pentru drumeţia pe Muntele Athos! Gigi Becali a lăsat luxul, a dormit direct pe pământ şi a mâncat mâncare din strachină. Cum arata pelerinajul omului de afaceri.

A pus 5 milioane de euro la bătaie pentru drumeţia pe Muntele Athos! Gigi Becali a lăsat luxul, a dormit direct pe pământ şi a mâncat mâncare din strachină.

Imagini cu ginerele lui Gigi Becali! Tânărul face gesturi de care latifundiarul nu ar fi prea mândru!

Muntele Athos este locul pe care mulți credincioși aleg să-l viziteze și nici vedetele noastre nu fac excepție. În locul sfânt se găsesc 20 de mănăstiri, peste zece schituri și o mulțime de biserici ortodoxe, așa ca ne e de mirare ca multe vedete aleg sa se reculeaga acolo.

Gigi Becali viziteaza an de an muntele Athos. Milionarul român a donat sume importante pentru a-i ajuta pe călugări. Omul de afaceri ar fi trimis peste 5 milioane de euro către preoți. Sumă cu care a ajutat la construirea mănăstirilor.

Dan Capatos, planuri pentru vacanță! Ce face prezentatorul vara aceasta! | "Am un plan" Video

Gigi Becali a făcut un ritual în a vizita an de an Muntele Athos, iar în 2012, omul de afaceri si-a sărbătorit ziua de naștere în locasul sfânt.

Urmăriți imagini cu Gigi Becali la muntele Athos. Clic pe clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Ultimele știri