Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Irina Loghin a intrat în afaceri! Ce sume fabuloase câștigă artista în vârstă de 81 de ani! |Video

Pentru îndrăgita artistă de muzică populară, Irina Loghin, vârsta este doar un număr. Deși, celebra solistă are 81 de ani, ea continuă să facă bani, atât din cântat, cât și dintr-o afacere pe care o deține artista.

Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. Pentru artistă, timpul patre că a sta pe loc, si puțini știu ca artista a împlinit 81 de ani. Cu toate acestea, se pare ca pentru marea artistă vârsta este doar un număr. Ea continua sa cânte si să câștige destul de mulți bani din muzică.

Denisa Răducu produce bani pentru alţii, chiar şi după moarte! Imagini nedifuzate până acum cu regretata artistă! |Video

Pe lânga muzică, artista și-a înființat o firmă specializată în activități de interpretare artistică-spectacole, care produce în medie de 3.300 de Euro pe lună.

Irina Loghin, deține și un teren intravilan de 400 metri pătrați, și doua case, una în valoare de 400 de mii de euro, iar cealalta în valoare de 200 de mii de euro.

Corina Bud și-a scos posteriorul la înaintare! Excentrica artistă șochează, din nou! Cum s-a fotografiat de această dată vedeta! |FOTO

Artista de muzică populară locuieste într-o vila cu doua etaja, din cartierul francez, care a costat 350 mii de dolari. Pentru aceasta achiziție interpreta de muzica populara a fost nevoita sa faca si un imprumut în banca, în valoare de 100 de mii de euro, suma pe are a și returnat-o ulterior.

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Recomandari