Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Iubita lui Speak, ipostază fierbinte în dormitor! Un detaliu a pus fanii Ștefaniei pe jar! „Wow”

Ștefania și-a pus din nou fanii pe jar după ce a postat o fotografie extrem de sexy din dormitor! Un detaliu a captat imediat atenția fanilor!

Ce poză a pus fanii Ștefaniei pe jar

Speak și Ștefania sunt de departe unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezomnul 3 al emisiunii Asia Express. Cei doi s-au făcut remarcați prin optimism și umor, dar și prin modul în care au lucrat ca o echipă unită pentru a parcurge fiecare etapă din Drumul Comorilor.

ȘTEFANIA, POZE FIERBINȚI DIN DORMITOR

Tineri, ambițioși și extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, cei doi au reușit să treacă peste orice misiune cu brio, demonstrând că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat.

citește și: Ce a făcut Ștefania, când a aflat că a pierdut finala Asia Express! Sorin Bontea: „A fost cel mai greu când am văzut-o”

Speak a găsit în Ștefania jumătatea perfectă și a decis chiar s-o ceară în căsătorie, în timpul emisiunii Asia Express, sezonul 3. Acesta a fost momentul care a topit inimile a sute de mii de fani, dar și momentul în care toată lumea a realizat că bărbat norocos este Speak, cu așa o viitoare soție sexy!

🔥MORNING SUNSHINE ☀️

A post shared by STEFANIA (@cristinaa.stefaniaa) on

Ștefania are un trup de invidiat și nu ratează nicio ocazie ca să-și etaleze formele extrem de sexy.

citește și: Interzis minorilor! Ștefania, dans extrem de provocator! Iubita lui Speak e o adevărată bombă sexy

Pozele sale fac senzație pe Instagram și bruneta primește mii de like-uri și complimente. Una dintre cele mai apreciate poze a fost cea în care Ștefania și-a etalat superbele picioare, în timp ce stătea în pat.

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație printre admiratorii cuplului, iar fanii brunetei au observat încă o dată cât de perfectă este Ștefania!

Recomandari