La mulți ani 2021. Momentul special din platoul de la Revelionul Starurilor cu Dan Negru

Ultimele secunde din 2020 s-au scurs așa cum au început: alături de Dan Negru și show-ul spectaculos de Revelion cu care acesta intră în casele românilor de mulți ani.

Pe scena Revelionului Starurilor 2021, s-au aflat nume cunoscute care nu au ezitat să trimită urări de bine

Antena 1

”Se termină 2020, să avem un 2021 plin de lumină. Un 2021 liber, suntem pe ultimele secunde: 9,8,7,6,5,4,3,2,1 La mulți ani, România!”, s-a auzit spunând carismaticul prezentator TV.

Alături de el, pe scena Revelionului Starurilor 2021, s-au aflat nume cunoscute care nu au ezitat să trimită urări de bine celor care-i urmăresc din fața televizorului.

”La mulți ani!”, au spus acestea pe rând, după care au cântat împreună ”Mulți ani trăiască!”. Astfel, voia bună s-a simțit încă din primele secunde ale anului 2021.

Au urmat mai multe momente artistice la care toți cei prezenți s-au distrat pe cinste.

După Adriana Trandafir, Connect-r a intrat în posesia microfonului și a interpretat live piesa ”Ionel, Ionelule” împreună cu Vlăduța Lupău. Curând s-au alăturat și ceilalți artiști.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Revelion 2021. Cum trebuie să arate masa de Anul Nou și ce nu e indicat să faci pe 1 ianuarie

Raluka a fost și ea protagonista unui moment live, ea optând pentru cunoscuta ”Dragostile mele toate”, la al cărui refren ”a pus umărul” și Jador.

Vlăduța Lupău s-a orientat către melodia celor de la Azur, ”Se mărită Mona mea”. Chiar și Nicolai Tand s-a alăturat la refren.

Vezi întregul moment de la miezul nopții în materialul video de mai jos:

După miezul nopții, Revelionul Starurilor 2021 #deMascarea continuă la Antena 1 cu transformări și numere spectaculoase.

Cu cine a petrecut Dan Negru la Revelionul Starurilor 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, a spus Dan Negru despre show-ul din noaptea de Revelion.

Unde poți urmări Revelionul Starurilor 2021 cu Dan Negru

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri