Lidia Buble, îmbrăcată în piele din cap până în picioare. Cum s-a fotografiat artista

Lidia Buble are un trup perfect, dar a muncit mult pentru el, iar acum culege roadele și poate să îmbrace orice fel de ținută.

Cum arată ținuta pe care Lidia a ales-o pentru seara de Revelion

Instagram

În cea mai recentă imagine de pe Instagram, Lidia Buble le-a arătat fanilor cum arată ținuta pe care care a ales-o pentru seara de Revelion.

Îmbrăcată din cap până în picioare în piele, Lidia a optat pentru o ținută compusă dintre-un sutien, o fustă mulată, mănuși cu imprimeu de șarpe și un sacou negru, cu accente masculine. Accesoriile au fost puține, artista alegând să poarte doar un colier la baza gâtului, iar părul a fost dat pe spate, în stilul wet look.

Au fost mulți cei care au reacționat imediat la postarea Lidiei Buble. Fanii i-au urat la mulți ani și i-au spus că este perfectă, dar printre cei care au complimentat-o pe artistă s-a numărat și Ruby, care a mărturisit că atunci când a văzut-o cum arată și-a pierdut dexteritatea.

Citește și: Lidia Buble, de nerecunoscut! Artista a apărut cu un look nemaivăzut până acum. „Ce ți-ai făcut la părul ăla?!”Lidia Buble face senzație pe Instagram

Artista se bucură de o carieră de succes și are numeroase proiecte, dar acest lucru n-o împiedică să încerce să fie cât mai aproape de fanii săi, pe care frumoasa blondină îi alintă ca fiind „bublișorii ei”. Acesta postează des fotografii, clipuri video și story-uri interesante, spre deliciul urmăritorilor săi.

Prin intermediul imaginilor pe care le postează pe rețelele de socializare, Lidia Buble le arată fanilor că se simte bine în pielea sa și că nu se ferește să ofere detalii din viața sa, dincolo de scenă.

În trecut, Lidia Buble a spus că acum, la maturitate face ceea ce atunci când era mică, în casa părinților nu avea voie să facă.

Citește și: Lidia Buble, poză de peste 17.000 de like-uri pe Instagram. Cine apare în imagine: „Omulețul meu preferat”

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri