Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

„La câteva ore după moartea Zinei Dumitrescu, au îndesat tot în saci și i-au sigilat!”. Noi detalii ies la iveală după moartea creatoarei de modă!

Informațiile despre orele care au urmat decesului Zinei Dumitrescu se propagă cu repeziciune. Ies la iveală detalii mai puțin cunoscute despre ce s-a petrecut în azilul unde mama modei românești și-a găsit sfârșitul tragic

Informațiile despre orele care au urmat decesului Zinei Dumitrescu se propagă cu repeziciune. Ies la iveală detalii mai puțin cunoscute despre ce s-a petrecut în azilul unde mama modei românești și-a găsit sfârșitul tragic.

Zina Dumitrescu a încetat din viață la finele lunii martie, iar decesul acesteia a fost urmat de multe momente tensionate, care i-au avut în prim plan pe oamenii apropiați regretatei creatoare de modă. Fiul celei care a transformat Casa de Modă Venus într-o adevărată pepinieră de vedete a fost protagonistul multor episoade condamnate sau apreciate de oprinia publică.

Un alt personaj foarte mediatizat în această perioadă a fost Ion Cassian, patronul căminului de bătrâni din Ghermănești unde ea a stat în ultimii ani de viață. Acesta din urmă a făcut mai multe precizări pentru a lămuri multe din semnele de întrebare care au apărut imediat după moartea Mamei Zina.

Una dintre aceste întrebări este legată de destinația lucrurilor pe care creatoarea de modă le-a avut pe perioada șederii sale la azil. Ion Cassian a rezolvat acest mister într-o interviu acordat jurnaliștilor autohtoni: „Nu s-a atins nimeni de ele. Nu le putem împărți la azil. Ea avea foarte multe lucruri deosebite, primite de la prietena ei Dana, din Germania, cum ar fi un pardesiu de cașmir sau alte haine din materiale scumpe”, a declarat Cassian pentru Libertatea. ”.

Așa cum se știe, dincolo de lucrurile personale, există voci care susțin că Zina Dumitrescu a lăsat în urmă și o avere considerabilă, însă informațiile despre cel/cea care va beneficia de această moștenire sunt neclare.