Antena Căutare

Mădălina Crețan, noi detalii despre moartea lui Nosfe: „S-au făcut speculații..”

Moartea lui Nosfe a ridicat multe semne de întrebare și a generat diverse speculații, de-a lungul timpului, astfel că soția artistului, Mădălina Crețan, a vorbit recent pe marginea subiectului. Ce a dezvăluit cu privire la decesul soțului său.

colaj foto cu nosfe si sotia lui, madalina Galerie
Nosfe s-a stins din viață la doar 37 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată și o fiică | Instagram/Antena 1

Mădălina Crețan, soția regretatului artist Nosfe, care a decedat în urmă cu opt luni, a oferit noi detalii cu privire la moartea partenerului său, în urma mai multor speculații care au apărut în această perioadă în ceea ce privește motivul din spatele decesului cântărețului.

Mădălina Crețan, despre moartea lui Nosfe. Ce spune despre speculațiile care s-au făcut în legătură cu decesul artistului

Văduva lui Nosfe, pe numele său real Darius Crețan, a venit cu noi precizări despre raportul medico-legal. Moartea artistului, care avea doar 37 de ani, a produs un șoc în lumea muzicii și a ridicat și multe semne de întrebare, chiar și printre fanii acestuia. Potrivit informațiilor oficiale, Nosfe a decedat în urma unui atac de cord. În prezent, soția acestuia, a explicat cum decurg investigațiile cu privire la împrejurările în care a murit artistul.

Citește și: Mădălina Crețan, mărturisiri emoționante. Ce semn ar fi primit fetița ei și a lui Nosfe de la regretatul artist

Nosfe a încetat din viață în luna octombrie a anului trecut, după ce a suferit un stop cardiac, în urma unui concert pe care l-a susținut. Cu toate acestea, cauza reală a decesului va putea fi stabilită doar după finalizarea expertizei medico-legale. Nosfe a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică.

Mădălina Crețan a făcut noi declarații despre moartea lui Nosfe, declarându-se dezamăgită de speculațiile ce s-au făcut la adresa artistului, referitor la motivul decesului. Printre acestea se pare că a circulat și informația potrivit căreia cântărețul ar fi murit din cauza substanțelor interzise. Soția sa a punctat că nici atunci când raportul medico-legal va fi gata, nu va face publice detaliile, fiind o situație care privește doar familia.

„S-au făcut evident, multe speculații, de la droguri, la vaccin. Ideea este că, deși nu am primit răspunsul final la analize, când le voi primi, nu am să ies să vorbesc despre aceste lucruri. Este ceva ce privește familia noastră, mai ales că este și un copil la mijloc, există niște părinți îndurerați. Eu nu sunt de părere că viața unui om va fi definită de moartea acestuia”, a transmis Mădălina Crețan în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Nosfe și-ar fi prezis moartea. Discuția pe care a avut-o cu Mădălina Crețan: „Mi-a spus că el simte că o să moară tânăr”

Ce se întâmplă cu proiectele muzicale ale lui Nosfe

Mădălina Crețan a vorbit totodată și despre proiectele muzicale pe care Nosfe le-a început cât timp era în viață, explicând că acestea vor ajunge cât de curând și la urechile publicului.

„Sunt mai multe proiecte. Este cel cu Nosfe, este proiectul cu Șatra BENZ, băieții filmează astăzi un clip. Anul acesta va ieși al doilea film în care el a jucat. Erau 3 sau 4 piese, care erau gândite să fie lansate internațional, nu neapărat pe piața din România, sunt multe lucruri care au rămas așa, nu pot să zic că în pom, că de asta am rămas eu aici”, a mai precizat Mădălina Crețan.

Bianca Pop a născut prematur și a trecut prin momente grele: „Nu am vrut să fac cezariană”. Cum se simte acum fosta ispi... Ce studii are Gina Pistol. Cum a ajuns frumoasa prezentatoare de la Chefi la cuțite să lucreze în televiziune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 2: Rum Baba cu fructe de pădure Joi, 04.04.2024, 15:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x