Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Marilyn Monroe, însărcinată! Fotografii pe care nu le-ai văzut niciodată cu celebra actriţă. Sarcina pierdută, adevăratul motiv din cauza căruia s-a sinucis?

Imagini nemaivăzute cu Marilyn Monroe au fost publicate pe un site englez. În fotografiile respective celebra actriţă apare extrem de zâmbitoare, părând a fi însărcinată. Marilyn Monroe este înfăţişată cu burtică de graviduţă, fiind mai fermecătoare ca oricând.

Imagini nemaivăzute cu Marilyn Monroe au fost publicate pe un site englez. În fotografiile respective celebra actriţă apare extrem de zâmbitoare, părând a fi însărcinată. Marilyn Monroe este înfăţişată cu burtică de graviduţă, fiind mai fermecătoare ca oricând.

De altfel, Monroe îşi dorea cu ardoare un copil mai mult decât orice în lume, dar din păcate, această fericire i-a fost refuzat. După ce a renunţat la trei sarcini, a decis să o păstreze pe a patra. În timpul ultimei sarcini, Frieda Hull, prietena ei cea mai bună, a fotografiat-o.

Era în 1960, în afara platourilor de filmare, după ce Monroe filmase câte cadre pentru filmul "The Misfits", cu Clark Gable și Montgomery Clift. Sarcina a fost ţinută secret, mai ales că nu Arthur Miller, soțul ei în acel moment, era tatăl, ci un alt bărbat. Din păcate, a pierdut sarcina...

Doi ani mai târziu, actriţa a decis să-şi ia viaţa

Născută în 1 iunie 1926, Marilyn Monroe a cunoscut celebritatea, jucând în filme foarte populare realizate la Hollywood. Marilyn Monroe a apărut, printre altele, în "Unora le place jazz-ul" şi "Domnii preferă blondele". Rolul din "Unora le place jazz-ul" i-a adus un Glob de Aur în 1959.

Viaţa amoroasă a lui Marilyn Monroe a fost şi ea intens dezbătută. Actriţa a fost căsătorită de trei ori, mai întâi cu James Dougherty, apoi cu celebrul jucător de baseball Joe DiMaggio şi în cele din urmă tot cu o personalitate a acelor timpuri, scriitorul Arthur Miller.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro