Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Mario Fresh i-a răspuns lui Alex Velea după cel mai recent vlog. Cum se încheie relația lor

După ce Mario Fresh și Lino Golden au decis să părăsească Golden Boy Society, inclusiv pe Alex Velea, cel care le-a fost părinte ”adoptiv” a povestit cum s-a ajuns în această situație.

Mario Fresh, nouă reacție în scandalul cu Alex Velea

Primul care a renunțat la colaborare a fost Mario Fresh, iar Lino a urmat curând același drum.

Totuși, spre deosebire de primul, Lino a ales să scoată o piesă cu Abi Talent, cu care Alex Velea nu se află în relații bune.

După ce a rupt contractul cu cei doi artiști în fața camerei, iubitul Antoniei a ținut să precizeze că: ”punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua”.

Cântărețul a continuat prin a spune că nu crede în dragoste cu sila, deși băieții încă au anumite obligații contractuale față de el.

De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc.”, a mai spus el.

Mario Fresh, nouă reacție în scandalul cu Alex Velea

La o fotografie cu tatuajul său, făcut atunci când relațiile lor erau bune, Mario Fresh i-a mulțumit lui Alex Velea pentru maniera în care a ales să încheie acest capitol al vieții lor.

Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața.

Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios și foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat.

Citește și: Discuțiile și schimburile de replici continuă. Lino Golden, Abi Talent și Mario Fresh, noi reacții la adresa lui Alex Velea

Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok și asa... povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta...

Apreciez faptul că a fost cerebral și încheie acest capitol așa frumos. Nu vreau să merg mai departe cu vibe uri rele, doar recunoștință și mulțumiri ptr UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIATA! #13”, a scris artistul.

Recomandari