Michaela Prosan este însărcinată. Cum arată actrița din „Fructul Oprit” cu burtica de gravidă

Actrița Michaela Prosan este însărcinată pentru prima dată și a făcut anunțul pe rețelele sociale.

Michaela Prosan este însărcinată cu primul copil

Instagram

Îndrăgita actriță în vârstă de 29 de ani, care a jucat în serialele „Fructul Oprit” și „Sacrificiul” a dat vestea că este însărcinată, publicând o fotografie pe contul său de Instagram. În imagine se observă cum sarcina este într-o formă avansată. Michaela Prosan s-a fotografiat într-o rochie albă, mulată, care îi scoate în evidență burtica de gravidă.

Artista nu a spus nimic depre sarcină, lăsând astfel imaginea să vorbească.

În cadrul ședinței foto a cărei protagonistă a fost viitoarea mămică, se poate observa candoarea cu care Michaela își privește burtica în care se află copilul său.

Cum a dat Michaela Prosan vestea că va deveni mamă

Peste 19 mii de fani au apreciat fotografia prin care Michaela Prosan a anunțat că va fi mamă pentru prima oară.

Citește și: Cum arată acum burtica de gravidă a lui Meghan Markle și când trebuie să nască Ducesa de Sussex

Cine este Michaela Prosan

Michaela Prosan a devenit celebră în România, în urma interpretării rolului principal din serialul de pe Antena 1, „Fructul oprit”. În rolul Soniei, Michaela Prosan și-a demonstrat talentul actoricesc, dar a reușit să cucrească publicul și prin prisma frumuseții sale. Ulterior, artista a jucat un rol negativ în serialul „Sacrificiul”. Pentru a o interpreta pe Lili, Michalea Prosan a fost supusă unor schimbări de look, apărând pe micile ecrane cu părul lung și blond.

Citește și: Cum arată burtica de gravidă a Gabrielei Prisăcariu. Frumoasa soție a lui Dani Oțil arată extraordinar

Acum, artista a revenit la părul scurt și șaten care, iar zâmbetul îi este cel mai prețios accesoriu care îi evidențiază frumusețea.

Michaela Prosan a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, iar înainte să devină celebră datorită rolurilor din seriale, artista se implica în diverse proiecte:

„Munceam şi atunci ca și acum, doar că nu la fel de intens. În 2014 mi-am dat licența la UNATC cu spectacolul „Steaua fără nume, pe care l-am jucat timp de doi ani la Teatrul Elisabeta și am fost cu el prin diferite orașe din țară. Pe lângă, mai făceam reclame, scurtmetraje, mergeam la workshop-uri, la masterclass-uri de actorie și la castinguri.

Citește și: Cristina Ștefan a dezvăluit sexul bebelușului. Soția actorului Denis Ștefan a spus dacă va avea fată sau băiat

Nu îmi doream să lucrez în televiziune, aveam tot felul de preconcepții și am refuzat propuneri în trecut. „Fructul oprit' a apărut în viața mea după o perioadă în care nu mi se legau proiecte, o perioadă plină de nemulțumiri, de uși închise. Am fost obișnuită să muncesc de mică și, când am văzut că telefonul nu mai sună și că lucrez sporadic, m-am gândit să merg într-o altă direcție, să fac altceva”, povestea Michaela Prosan în urmă cu ceva timp, potrivit VIVA.

Ultimele știri