Natalia Oreiro, așa cum n-ai mai văzut-o! Cum arată într-o rochie sclipitoare cu decolteu incendiar

Natalia Oreiro și-a încântat fanii pe Instagram cu o nouă imagine, în care era îmbrăcată într-o rochie aurie, sclipitoare, cu un decolteu generos.

Natalia Oreiro și-a încântat fanii cu o imagine incendiară pe Instagram

Profimedia

Natalia Oreiro, nume real Natalia Marisa Oreiro Iglesias, cunoscută pentru seriale precum Înger sălbatic, și-a încântat recent fanii de pe Instagram cu o nouă imagine spectaculoase, fix înaintea sărbătorilor.

Vedeta are aproape 800 de mii de urmăritori pe Instagram, ce nu au ezitat să își arate aprecierea pentru noua imagine și look-ul spectaculos.

Nu e prima imagine glamour pe care a publicat-o vedeta în ultima perioadă, spre încântarea fanilor.

Natalia Oreiro, imagine spectaculoasă pe Instagram

Natalia Oreiro a publicat recent o serie de imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie aurie, sclipitpare, cu un decolteu generos.

Citește și: Cum arată masca de protecție pe care o poartă Natalia Oreiro. A dus totul la un alt nivel

Vedeta a accesorizat ținută cu o pereche de cercei lungi și sclipitori și un inel în formă circulară.

Pentru a completa ținuta, Natalia a optat pentru un look similar cu cele din perioada de glorie a Hollywood-ului, cu părul dat într-o parte și bucle ușoare și stilate, plus un ruj roșu care i-a scos în evidență trăsăturile deosebite.

Alături de imagini, Natalia a publicat și un mesaj, în limba spaniolă și limba rusă: “Eu decid cum mă îmbrac și cu cine mă dezbrac” ( trad. “Yo decido cómo me visto y con quién me desvisto”).

Natalia Oreiro și-a continuat cariera în ultimul deceniu

Natalia Oreiro a început să studieze teatrul la vârstă de doar 8 ani, iar la 12 ani, a început să meargă la audiții pentru reclame, ce i-au adus succesul pe plan local si au pus bazele carierei ei viitoare.

Când era adolescentă, artista a apărut în peste 30 de reclame, inclusiv cu firme mari precum Coca-Cola și Pepsi.

Natalia și-a început cariera ca VJ pentru MTV, în Argentina, după care au urmat roluri în telenovele precum Dulce Ana și 90-60-90 modelos. A urmat un rol în filmul Un Argentino en New York, în 1998.

În aceeași perioadă, Oreiro și-a lansat primul album, Natalia Oreiro, pe care s-a aflat și melodia Cambio Dolor, ce a devenit emblematic și pentru următorul său proiect TV, Muñeca brava, ce i-a lansat cariera la nivel internațional.

Cu Muñeca brava, Oreiro a devenit cunoscută la nivel mondial, mai ales în Rusia și Israel. După succesul din acel serial, artista a fost invitată și în Rusia, pentru a juca într-o telenovelă locală.

Oreiro și-a continuat cariera cu numeroase proiecte, printre care alte 3 albume - Tu Veneno, Turmalina și Gilda, no me arrepiento de este amor, lansat în anul 2016.

Printre proiectele ei TV recente se numără Solamente Vos, din 2013 și Entre caníbales, din 2015.

Printre filmele sale recente se numără I'm Gilda, în care Oreiro interpretează rolul vedetei Gilda, cunoscută în Argentina, care a murit într-un accident tragic în anul 1996.

Citește și: Natalia Oreiro, poză nud în timpul alăptării. Imagini rare din intimitatea actriței

Oreiro a filmat un videoclip și în România - Como te olvido - la castelul Bran, în anul 2001.

Pe plan personal, Natalia Oreiro e căsătorită cu artistul Ricardo Mollo și au împreună un copil, pe nume Merlin Atahualpa Mollo.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri