Poreclele celor mai cunoscute vedete. Ce nume doar prietenii au permisiunea să folosească în preajma lor

Multe vedete adoptă alte nume atunci când devin faimoși la Hollywood și doar cei mai apropiați prieteni au oportunitatea de a li se adresa cu numele lor reale sau cu porecle ținute secrete.

Ce porecle preferă unele dintre cele mai cunoscute vedete din lume

Getty Images și Profimedia Images

Unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood au nume diferite față de cele cu care ne-au obișnuit. Dincolo de vedetele care și-au schimbat numele de familie pentru a-și asigura un drum mai ușor la Hollywood, unele staruri preferă ca prietenii lor să folosească porecle.

Printre vedetele care preferă ca prietenii și apropiații lor să li se adreseze cu ajutorul poreclelor se numără actrițe de Oscar și unele dintre cele mai mari cântărețe din lume.

Care sunt poreclele unora dintre cele mai cunoscute vedete din lume

Unele porecle pe care vedetele preferă să le folosească în preajma apropiaților derivă din numele lor de scenă, pe când altele preferă o variantă a numele lor real.

Vezi poreclele preferate de vedete în GALERIA FOTO

Indiferent de ce nume preferă, aceste vedete au recunoscut că așa preferă să fie strigate de apropiații lor, în ciuda numelui de scenă ales.

Citește și: A vrut să-i dea nou-născutului lor numele fostului iubit. Reacția tatălui a devenit virală

Iată unele dintre poreclele folosite de prietenii apropiați ai vedetelor:

Grimes preferă ca apropiații să i se adreseze drept C

Grimes, nume real Claire Elise Boucher, e noua iubită a miliardarului Elon Musk. Înainte să ajungă celebră în întreaga lume datorită relației ei cu Musk, Grimes și-a făcut un renume datorită muzicii ei avangardiste.

Tânăra a susținut recent nu doar că preferă ca apropiații să i se adreseze drept C, dar aparent și-a și schimbat numele legal în această literă, scrie Buzzfeed.

Prietenii lui Anne Hathaway o strigă Annie

Se pare că Anne Hathhaway, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, detestă numele care a făcut-o celebră. Ea preferă ca apropiații să o strige Annie.


Lady Gaga folosește porecla Stefani în preajma prietenilor

Lady Gaga a devenit una dintre cele mai cunoscute artiste din lume în urmă cu mai bine de un deceniu și a cântat recent și la inaugurarea noului președinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Bidden, când a atras atenția tuturor cu ținuta ei.

Numele real al artistei e Stefani Joanne Angelina Germanotta și, aparent, prietenii i se adresează drept Stefani.

Julianne Moore folosește numele de Julie

Deși întreaga lume o cunoaște drept Julianne Moore, actrița de Oscar s-a născut Julie Smith. Se pare că și-a schimbat numele de scenă pentru că atunci când a vrut să devină membru SAG, deja exista o Julie Smith înregistrată. În viața reală, toată lumea îi spune Julie.

Rihanna preferă numele Robyn

Numele real al Rihannei e, de fapt, Robyn Rihanna Fenty. Pentru ea, Rihanna e mai mult o poreclă pentru întreaga lume, așa că preferă ca apropiații să îi spună Robyn, potrivit unui interviu acordat Glamour.

Citește și: Un nou bebeluș în showbiz. Cuplul celebru care a făcut anunțul recent. Ce nume au ales Justin Timberlake și soția sa

”Când oamenii mă strigă Robyn, mă uit în stânga și în dreapta, pentru că simt că acea persoană mă cunoaște,” a declarat vedeta. ”Dar Rihanna e, de fapt, creația altor oameni. Eu sunt Robyn. Rihanna - asta e doar o idee a aceea ce sunt eu.”

Ultimele știri