Căutare Live

Revelion 2021 cu Dan Negru. Celebritățile uriașe care s-au mascat în Trump și Putin în ”cel mai tare moment al serii”. Cine erau

Demascările continuă la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru, și, de această dată, pe scenă au urcat două dintre cele mai cunoscute personaje din lume - Trump și Putin.

Ce vedete s-au ascuns în spatele măștilor lui Trump și Putin la Revelionul Starurilor 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Surprizele show-ului eveniment al anului continuă, de această dată cu o apariție specială a două celebrități mascate.

Pentru cel de-al 11-lea moment de demascare la Revelionului Starurilor 2021, pe scenă au intrat două personaje extrem de cunoscute la nivel mondial - președintele actual SUA, Donald J. Trump, și președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Trump și Putin pe aceeași scenă în ”cel mai tare moment al serii” Revelionului 2021

Încă înainte ca celebrele personaje să pășească pe scena Revelionului Starurilor 2021, Dan Negru le-a vorbit invitaților despre cât de special e momentul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

”Cel mai tare moment al serii!” a declarat Dan Negru despre cele două ”celebrități uriașe” ce urmau să urce pe scenă. ”Momentul de suspans al serii, al nopții, al anului!”

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Surpriză totală la demascarea Vrăjitoarei. Ce politician a intrat în pielea personajului

”Ce an au avut și americanii ăștia, mamă, mamă,” a continuat el.

Acompaniați fiecare de câte un bodyguard, pe scenă, din colțuri opuse, au intrat Trump și Putin, în aplauzele tuturor.

Dan Negru le-a oferit și un indiciu invitaților, pentru a-i ajuta să ghicească vedetele corect: ”Le cunoașteți măștile de o viață!”

Invitații au început imediat să numească posibile vedete ce i-ar fi putut juca pe cei doi politicieni, printre acestea Mirela Vaida, Rodica Popescu Bitănescu, Monica Anghel și Marcel Pavel.

Invitații au fost, de asemenea, convinși că cei doi politicieni sunt, de fapt, femei: ”Sunt două femei, clar! După vorbă, după port, după mersul legănat.”

Trump și Putin au pus în scenă și un moment ”tensionat”, în care, după ce dau mâna, conducătorul actual al SUA nu vrea să îi dea drumul conducătorului Rusiei.

Cei doi au continuat discuția într-o stație de metrou, în așteptarea președintelui Iohannis, în care Trump a recunoscut că a venit să ”viziteze” România pentru pepenii de Dăbuleni.

Într-un final, în moment, Trump și Putin au fost invitați de Iohannis să nu mai aștepte la metrou și să se alăture protestatarilor Rezist.

Celebritățile uriașe care s-au ascuns în spatele măștilor lui Trump și Putin la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor politicienilor Donald J. Trump și Vladimir Putin se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Hades, urări “infernale” pentru Noul An. Cine se ascundea în spatele măștii Zeului Întunericului

Nea Marin a fost primul care a propus un nume pentru celebritatea din spatele măștii lui Trump, după momentul politicienilor, și a avut dreptate - sub masca lui Trump se afla faimoasa Carmen Tănase.

După aceea a venit și momentul demascării lui Putin. Dupa ce s-au spus numele Mirelei Voicu și Taniei Pop, în această seară, președintele Rusiei a fost, de fapt, celebra Maia Morgenstern, spre surpriza tuturor.

Cele două au reușit să ridice în picioare întreaga sală și să surprindă publicul și invitații la Revelionul Starurilor, prezentat de Dan Negru.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Revelion 2021 cu Dan Negru. Andreea Bălan, moment incendiar cu Dorian Popa. Ce au putut să facă pe scenă... Revelion 2021 cu Dan Negru. Duhul lui Aladdin a încins scena. Ce vedetă se ascundea în spatele ultimei măști...
Parteneri
Tartă cu prune. Desert simplu și delicios, din puține ingrediente
Catine.ro
Ultimele știri
x