Căutare Live

Revelion 2021 cu Dan Negru. Surpriză incredibilă la demascarea personajului Gamora. Ce vedetă i-a impresionat pe toți cu vocea ei

Demascările continuă la Revelionul Starurilor 2021, cu Dan Negru, și, de această dată, pe scenă a urcat un personaj din Universul Cinematografic Marvel, Gamora, din filmul Gardienii Galaxiei.

Gamora, din Gardienii Galaxiei, a făcut show la Revelionul starurilor 2021

Antena 1

La Revelionul Starurilor 2021, Dan Negru #deMascăDistracția, la Antena 1, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România.

Surprizele show-ului eveniment al anului continuă, de această dată cu o apariție specială a unui personaj îndrăgit, din Universul Cinematografic Marvel - extraterestra Gamora, din filmul Gardienii galaxiei.

Cea de-a noua mască a Revelionului Starurilor 2021 a pus în încurcătură invitații, mai ales că Dan Negru a început segmentul cu dezvăluirea indiciului - o umbrelă.

Vedeta din spatele măștii personajului Gamora i-a uimit pe toți cu vocea ei extraordinară, la Revelionul Starurilor 2021

”Eu sunt curios dacă Bittman recunoaște vedeta!” a declarat Dan Negru, imediat după ce a dezvăluit și indiciul pentru următoarea mască - o simplă umbrelă albă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Inițial, Dan Bittman a fost și singura vedetă pe care Dan Negru a lăsat-o să atingă cea de-a noua mască, personajul extraterestrei Gamora, din filmul Marvel Gardienii Galaxiei. Prezentatorul s-a înduplecat apoi și i-a permis și lui Dorian Popa să se apropie de ea.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Vedeta din spatele Extraterestrului a pus în încurcătură invitații și după demascare. Cine era

Gamora și-a făcut intrarea pe scena Revelionului Starurilor 2021 înconjurată de ceață și o întreagă ”armată” de soldați, îmbrăcați în negru.

Atunci când Bittman s-a apropiat prea mult de ea, Gamora nu a ezitat să își exprime nemulțumirea cu un cot lovit chiar în coastele artistului.

Invitații au început imediat să ghicească cine se află în spatele extraterestrei înfricoșătoare, Gamora. Printre primele nume spuse s-au numărat Anca Țurcașiu, Andra Gogan și, surprinzător, Celine Dion, potrivit lui Jador.

După ce invitații au încercat să ghicească cine se află sub masca Gamorei, Dan Negru le-a făcut o promisiune: ”O să vă dați seama după voce.”

Gamora le-a oferit vedetelor un număr unic despre Revelion și a reușit să impresioneze, într-adevăr cu vocea ei senzațională.

Cine s-a ascuns sub masca personajului Gamora la Revelionul Starurilor 2021

Printre vedetele care au încântat publicul pe scena Revelionului Starurilor 2021 și cele care au fost nevoite să ghicească cine se afla în spatele măștii personajului Gamora se află Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă.

După momentul spectaculos, Bittman a fost primul care și-a exprimat uimirea și a zis ca Gamora trebuie trimisă la Eurovision.

Citește și: Revelion 2021 cu Dan Negru. Surpriză totală la demascarea Vrăjitoarei. Ce politician a intrat în pielea personajului

A urmat o altă rundă de ghicit și primul nume aruncat în ring a fost Cezar Oatu, pe motiv că Gamora e foarte înaltă. Au urmat Elena Gheorghe, Lidia Buble, dar Dan Bittman era convins că toată lumea știe cine se află în spatele măștii.

În cor, invitații au demascat masca personajului Gamora, din filmul Gardienii Galaxiei, la Revelionul Starurilor 2021 - una dintre cele mai deosebite voci din showbiz-ul românesc, Paula Seling.

Invitații au fost atât de impresionați de prestația Gamorei la Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru, încât a întrebat dacă masca Paulei Seling poate fi scoasă la licitație, pentru a oferi o voce la fel de bună și celui care o câștigă.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Revelion 2021 cu Dan Negru. Vedeta din spatele Extraterestrului a pus în încurcătură invitații și după demascare. Cine e... Revelion 2021 cu Dan Negru. Masca ”mortală” care a tronat deasupra tuturor. Cine era în spatele măștii lui Lurch...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x