Revelion 2021 cu Dan Negru. Toți au crezut că starul costumat în Diavol e Costi Ioniță. Ce surpriză au avut la demascare

Diavolul a fost prezent la Revelionul Starurilor 2021, cu un bilet care le-a dat fiori celor din platou. ”Nimeni nu scapă”, era notat pe bucata de hârtie pe care personajul i-a înmânat-o lui Dan Negru.

Diavolul a fost prezent la Revelionul Starurilor 2021, cu un bilet care le-a dat fiori celor din platou

Antena 1

Invitații carismaticului prezentator TV au insistat să privească de aproape deghizarea, dar reacțiile Măștii i-au speriat pe mulți dintre ei: ”Aoleu”.

Cu toate că nu au putut să-i zărească nicio trăsătură, ei au oscilat între câteva nume: Fuego, Hrușcă și Costi Ioniță.

Dan Negru a luat în calcul pe ultimul și le-a transmis celor din platou: ”După voce o să vă dați seama. E 100% vocea lui. Jojo, mă dezamăgești groaznic. Când o să vezi cine e...”

Indiciul a creat și mai multă confuzie: ”E un actor”, a spus Jojo.

Cine este Diavolul de la Revelionul Starurilor 2021

Demascarea a început cu scoaterea căciulei, iar Raluka a rostit imediat: ”E Cornel Ilie”. ”E Cornel toată ziua”, a spus entuziasmat și Dorian Popa.

La scurt timp, celelalte vedete și-au dat seama cine se ascundea sub masca Diavolul. Solistul trupei Vunk a dezvăluit și misterul biletului adus. ”Nu scapă nimeni” este numele concertului său, la care Raluka a și cântat.

Citește și: Tradiții și obiceiuri de Revelion 2021. Cum trebuie să arate masa de Anul Nou și ce nu e indicat să faci pe 1 ianuarie

”Dane, uite asta înseamnă să nu mai apari de mult timp la televizor, în concerte. Te uită lumea”, a glumit Romică Țociu.

Mai bine de o oră a durat transformarea lui Cornel Ilie. ”Partea bună când nu mai apari la televizor este că nu te mai uiți și atunci nu știu cine ești. Glumesc”, i-a întors el replica lui Romică.

Vezi cum au reacționat vedetele când Diavolul și-a dat jos masca:

Ce vedete petrec alături de Dan Negru de Anul Nou 2021

Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Elena Merişoreanu, Nea Marin, Maria Buză, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Dan Bittman, Adriana Trandafir, Romică Ţociu, Vlăduţa Lupău, Nicolai Tand, Cătălin Crişan, Mihai Trăistariu, Ana Baniciu, Raluka, Dorian Popa, Connect-R, Giani Kiriţă sunt doar o parte dintre vedetele care vor urca pe scena Revelionului lui Negru, fie pentru a ghici cine se ascunde în spatele măștilor, fie pentru momente artistice pe gustul celor aflați în fața micilor ecrane, în noaptea dintre ani.

”Am filmat mai mult decât de obicei, din cauza regulilor sanitare stricte, însă considerăm că ne-am descurcat şi a ieşit un program normal, cu bucurie şi energie, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu v-am băgat anul trecut în anul ăsta, eu vă scot din el!”, a spus Dan Negru despre show-ul din noaptea de Revelion.

Revelionul Starurilor cu Dan Negru se vede și online, live, pe canalul Antena 1 din AntenaPlay. Îl poți urmări de pe orice dispozitiv, de oriunde ai fi. Abonează-te la spectacol > https://antenaplay.ro/revelion2021

Ultimele știri