Antena Căutare

Scrisoarea lui Johnny Depp, după ce a câștigat procesul împotriva fostei soții, Amber Heard. Ce a dezvăluit

La scurt timp după ce a fost anunțat în mod oficial de către judecători faptul că a câștigat procesul împotriva fostei sale soții, Amber Heard, Johnny Depp a publicat pe Facebook și Instagram o scrisoare neașteptată, ce i-a emoționat pe fani.

După ce a câștigat procesul împotriva fostei soții, Amber Heard, Johnny Depp a publicat o scrisoare emoționantă

sursa foto: Profimedia

Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta lui soție, Amber Heard, verdictul fiind anunțat în cursul serii de miercuri, 1 iunie 2022. Acum, fosta lui parteneră este obligată să îi plătească actorului daune în valoare de câteva milioane de dolari.

La scurt timp după ce a fost pronunțat verdictul, Johnny Depp a publicat pe paginile sale oficiale de Instagram și Facebook o scrisoare mai mult decât emoționantă, la care fanii au reacționat imediat.

Ce scrisoare emoționantă a publicat Johnny Depp și ce a dezvăluit, la scurt timp după ce judecătorii i-au dat câștig de cauză în procesul cu Amber Heard, fosta sa soție

Johnny Depp a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de judecători și la fel au făcut și câteva milioane de fani, care au urmărit procesul live, pe internet. La scurt timp după ce instanța i-a dat câștig de cauză actorului, acesta a publicat pe paginile sale de Instagram și Facebook o scrisoare emoționantă.

Citește și: Întregul mesaj transmis de Amber Heard, după ce Johnny Depp a câștigat procesul: ”Dezamăgirea pe care o simt e dincolo de cuvinte”

„Acum șase ani, viața mea, cea a copiilor mei, viețile celor apropiați mie și, de asemenea, viețile oamenilor, care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine, s-au schimbat pentru totdeauna.

Totul într-o clipită.

Mi s-au adus acuzații grave și false, totul prin intermediul mass media, care a declanșat astfel un baraj nesfărșit de conținut plin de ură, în ciuda faptului că niciodată nu am primit acuzații pentru nimic. Totul a călătorit în jurul lumii de două ori, într-o nanosecundă, având un impact seismic asupra vieții și a carierei mele.

Și șase ani mai târziu, juriul de judecată mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat umil și recunoscător.

Decizia mea de-a continua acest caz, știind foarte bine dimensiunea obstacolelor legale cu care voi avea de-a face și, în mod inevitabil, spectacolul global cu viața mea expusă, a fost luată doar după o lungă și considerabilă analiză.

Citește și: Ce făcea și unde era Johnny Depp, cu puțin timp înainte de a afla de câștigarea procesului cu Amber Heard

Încă de la început, scopul expunerii acestui caz a fost acela de-a dezvălui adevărul, indiferent de consecințe. A spune adevărul a fost ceva ce datoram copiilor mei și tuturor celor care au ales să-mi rămână alălturi, neclintiți, gata să mă susțină. Mă simt împăcat știind că am reușit.

Sunt și am fost copleșit de iubirea care s-a revărsat asupra mea, de sprijinul colosal și bunătatea venită din întreaga lume. Sper că misiunea mea de a scoate la iveală adevărul îi va fi ajutat și pe alții, bărbați sau femei, care s-au găsit în situația mea, dar și pe cei care au nevoie să se simtă încurajați să nu renunțe și să cedeze niciodată. Sper, de asemenea, că vom considera oamenii inocenți până ce judecătorii sau mass media decid, cu dovezi, vinovăția clară.

Doresc să scot în evidență munca nobilă a judecătorului, a juraților, a personalului instanței și a șerifilor care și-au sacrificat timpul personal pentru a ajunge la acest punct, precum și echipei mele de apărare, care a fost de neclintit și care a făcut o treabă extraordinară ajutându-mă să împărtășesc adevărul.

Ce-i mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit.

Veritas numquam perit.

Adevărul nu piere niciodată.”, a scris Johnny Depp pe conturile sale oficiale de Facebook și Instagram.

Așa cum era de așteptat, milioane de oameni din întreaga lume au reacționat imediat și mesajele de susținere au început să curgă pentru celebrul actor de la Hollywood, care a trecut printr-un dificil și sinuos proces, pe care l-a intentat fostei sale soții, Amber Heard, care a venit cu acuzații false și grave la adresa lui Johnny Depp.

Din cauza acestora, actorul a avut de suferit nu doar în plan personal, ci și în plan profesional. Totuși, actorul a reușit să își demonstreze nevinovăția și să arate că Amber Heard a mințit și a inventat lucruri, în goana ei pentru victoria procesului ce i-ar fi putut aduce sume uriașe de bani.

Motivul pentru care Gina Pistol a refuzat să prezinte America Express. De ce nu a vrut să lipsească timp de 2 luni de ac... Care este tradiția pe care Roxana Dobre a încălcat-o la propria nuntă. Soția lui Florin Salam nu a mai ținut cont de ast...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x