Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Speak, semnal de alarmă, legat de coronavirus! Pe cine critică dur artistul! "Pe mine mă afectează și pot să mor"

Speak trage un semnal de alarmă în cee ce privește coronavirusul. Extrem de revoltat în urma comentariilor pe care le-a citit pe Facebook, artistul și-a exprimat punctul de vedere.

Speak este unul dintre artistii care se teme de noul tip de coronavirus, si acre a declarat că se protejează cum poate mai bine, pentru a nu contacta boala.

Ștefania, probleme de sănătate! Fanii artistei, extrem de îngrijorați! Ce se întâmplă acum cu vedeta! "Efectiv am leșinat când am ajuns acasă!"

Speak a vorbit foarte revoltat, pe Instastory, despre existența noului tip de coronavirus. După ce a citit mai multe comentarii răutăcioase pe rețelele sociale, artistul a răbufnit pe Instagram, unde chiar i-a luat la rost pe cei care spun că nu exista virusul, și susțin că unii oameni fac bani de pe urma acestuia.

Speak și Ștefania, scene fierbinți în piscină! Ce mărturisire incredibilă a făcut artistul! | FOTO

Artistul este recunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Mai mult de atât, cântărețul le-a explicat fanilor că el cunoaște oameni care au fost infectați cu coronavirus.

"Ceva îngrozitor. Doamne ferește! Bă, șopârla asta de COVID există. Acest virus a fost creat în laborator, așa și? Poate să fie creat de bunica vreunui chinez în casă, la prăvălie. (...) E din ce în ce mai aproape. A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult. Am vorbit cu oamenii, e ceva rău. Cu ce mă ajută pe mine, dacă oamenii câștigă de pe urma acestui covid? Pe mine mă afectează și pot sa mor", le-a povestit Speak fanilor la Instastory.

Schimbare după schimbare! Admiratorii Ștefaniei, complet debusolați! Blondă sau brunetă? Ce provocare a lansat vedeta!

Speak le-a transmis urmăritorilor cât de importantă este protejarea împotriva noului tip de coronavirus, si se declară extrem de dezamăgit de faptul ca unii oameni încă sunt sceptici cu privire la pandemie, în ciuda faptului ca peste două sute de mii de oameni au murit la nivel global, din cauza acestui virus.

"Chiar dacă o fi cineva în spate...atâta timp cât eu pot să mor. Mă doare la bască, nu e ca și cum am eu o putere să fac ceva. Pot doar să mă protejez, să port mască, să mă spăl pe mâini, să am grijă cu cine intru în contact. Bă, mulți proști pe pământul ăsta. Nu-mi vine să cred!", le-a mai spus el extrem de revoltat, celor care nu cred în existența virusului.

Recomandari