Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Tatăl lui Connect-R a uimit pe toată lumea! Are 65 de ani, dar te lasă fără cuvinte! | Video

Tatăl lui Connect-R este vedetă pe contul de Instagram al artistului. La cei 65 de ani ai lui se ţine mai bine decât alţii la 30. Cum a reuşit părintele artistului să atragă toate privirile la mare.

Tatăl lui Connect-r a uimit pe toată lumea! Are 65 de ani, dar te lasă fără cuvinte!

Connect-R a avut parte de o vacanță diferită anul acesta. A dat vara cu prietenii, pe un sejur în familie. Artistul a petrecut câteva zile la mare, cu toți cei dragi sufletului său, printre care și tatăl său, cu care știm că are o relație absolut deosebită.

Connect-R a dezvăluit secretul! De ce a recurs la schimbarea radicală de look, care-l face de nerecunoscut? "Hai ca vă spun adevărul!" | Video

Artistul și-a surprins fanii cu un filmuleț inedit, pe rețelele de socializare. Acesta și-a filmat tatăl când se dă peste cap, într-un mare stil, iar asta nu e tot. Tatăl artistului a avut și un mesaj pentru noua generație.

Connect-R are numai cuvinte de laudă când vine vorba despre cel care i-a dat viață și nu se sfiește să-și declara dragostea pentru părintele lui, în public, ori de câte ori are ocazia.

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista face furori, pe internet, în costumația Evei | Video

Urmăriti mai multe declarații ale lui Connect-R și vedeți imagini cu tatăl său care face adevărate acrobații, la cei 65 de ani ai săi, accesând clipul video de mai sjos difuzat la Antena Stars.

Recomandari