Live acumPoftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită! Ce vor face prietenii, pentru el - VIDEO

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită. Prietenii actorului din „Liceenii”, care a fost găsit mort în locuința lui, în cadă, i-o vor împlini, la parastasul de 40 de zile.

Ultima dorință a lui Costin Mărculescu a rămas neîndeplinită! Ce vor face prietenii, pentru el

Facebook

Apropiaţii lui Costin Mărculescu spun că actorul ar fi fost copleşit de probleme finaciare şi profesionale. Însă, nu iau în calcul ipoteza unei sinucideri, deoarece el avea planuri de viitor. Urma să lanseze o carte despre viaţa personală.

Costin Mărculescu ar fi vrut să-şi lanseze cartea chiar de ziua lui de naştere, pe 29 iunie, când ar fi împlinit 51 de ani.

Era cea mai mare dorinţă a lui, pe care prietenii spun că i-o vor îndeplini. Vor să tipărească cartea la parastasul de 40 de zile.

„Toată lumea s-a folosit de mine! Mi-am pierdut vila, mașina, banii, bijuteriile, tot!”. Ce datorii avea Costin Mărculescu

„Costin era un om deosebit. Era un om extrem de sufletist. Un om care știa să fie alături de prieteni. Pentru mine, fiind prieteni, a fost un om special”, a spus Florentina, o prietenă a actorului din „Liceenii”.

Costin Mărculescu. Fișă biografică

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969, la Craiova şi a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani. În 1986, a fost distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul „Liceenii” alături de Ştefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruţ, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivaşcu.

A murit ”Tovarășa profesoară, vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!” Mărculescu se gândea la suicid, comparându-se cu Mădălina Manole!

A devenit faimos pentru rolul ”biologului” clasei, venind cu broaște la școală, pentru ”laboratorul de <<Naturale>>", spre stupefacția lui ”Isoscel”, Tamara Buciuceanu Botez. A rămas celebră rugămintea sa după ce dascălul de matematică îi confiscă bieții batracieni, programați pentru disecție: ”Tovarășa profesoară, tovarășa profesoară vă rog foarte mult să-mi dați broaștele înapoi!”.

A absolvit Academia Naţională de Teatru şi Film I.L. Caragiale, promoţia 1989 – 1993. A fost invitat în sute si sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreţ. A scos şapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A colaborat cu mai multe Teatre susţinând peste 2.000 de spectacole în tară şi în străinătate jucând împreună cu mai mulţi actori ca Florin Piersic, Mişu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horaţiu Mălăele etc. În 1999, a înfiinţat agenţia de modele „Compania de manechine şi fotomodele Costin Mărculescu”.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro