Căutare Live

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Rikito Watanabe a făcut o săritură periculoasă și s-a dezechilibrat. Ce a urmat

Rikito Watanabe i-a ținut pe mulți cu sufletul la gură în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”, acesta fiind la un pas de o accidentare gravă.

Rikito Watanabe a ales să sară de la platforma de 10 metri, în finala „Splash! Vedete la apă”

Antena 1

Rikito Watanabe, fost concurent în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, și-a luat inima în dinți și a decis să participe la „Splash! Vedete la apă”. După ce s-a calificat în marea finală, concurentul s-a antrenat pentru o nouă săritură.

Totuși, lucrurile nu au mers deloc bine și atât jurații, cât și concurenții, au trăit momente de suspans.

Rikito Watanabe a sărit împreună cu Matias și cu o campioană balcanică, în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Dornic să facă o impresie bună, concurentul s-a antrenat intens pentru săritura din finala „Splash! Vedete la apă”. Cei trei însă și-au pierdut echilibrul pe platforma de la 5 metri și au căzut, dar nu în cel mai spectaculos mod posibil.

Și fiindcă lucrurile nu au ieșit cum și-au dorit, aceștia au primit șansa de-a sări din nou. Cei trei s-au urcat iar pe platformă, s-au pregătit și au încercat să sară din nou, iar de data aceasta lucrurile au ieșit mult mai bine.

Rikito, Matias și campioana la înot, la „Splash! Vedete la apă”

Rikito, Matias și campioana la înot, la „Splash! Vedete la apă”

„Bravo, mă! Dar tot ne-au dat emoții”, a fost reacția lui Răzvan Fodor, la finalul momentului.

Totuși, această săritură, oricât de artistică a fost, nu este punctată de juriu, așa că Rikito Watanabe s-a îndreptat din nou spre platformă, pentru următoarea sa săritură din finala „Splash! Vedete la apă”.

Rikito Watanabe a sărit de la 10 metri, dar a fost la un pas de o accidentare gravă, în finala „Splash! Vedete la apă”

Chiar dacă emoțiile nu i-au dat pace după primele două sărituri, simpaticul japonez s-a urcat pe platforma de la 10 metri și a început să se pregătească pentru săritura ce va fi punctată de jurați.

Emoțiile au fost mari atât pentru concurenți, cât și pentru jurați. Atunci când a sărit, concurentul și-a pierdut echilibrul în aer și a fost la un pas de o accidentare gravă. Acesta a făcut un „splash” imens, udându-l inclusiv pe Răzvan Fodor. Toți au trecut pirn momente tensionate, dar totul s-a terminat cu bine în final

„Ăsta a scos cred 10 litri de apă din piscină cu săritura lui”, a zis prezentatorul.

Matias a sărit în bazin după el, chiar și medicii au venit pe marginea piscinei. Totuși, în afară de durerea din zona abdomenului, Rikito Watanabe a fost bine.

Pentru săritura sa, concurentul a primit notele 7.5, 3.5 și 8.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Natalia Duminică a sărit împreună cu mama ei, după ce a făcut un dans din buric ulu... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Elena Ionescu a încercat o săritură periculoasă, dar ceea ce a urmat i-a uimit pe j...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x