Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Alex și Monica Anghel au câștigat a patra ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”

Cardi B și Bad Bunny i-au ajutat pe Alex și Monica Anghel să câştige cea de-a patra ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”

Cardi B și Bad Bunny i-au ajutat pe Alex și Monica Anghel să câştige cea de-a patra ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”

Este a doua ediție consecutivă pe care perechea formată din Alex și Monica Anghel au câștigat-o, dovedind din nou că au muncit să că fac o echipă minunată.

Aceștia au primit premiul de 1.000 de euro din partea Antena 1 pe care îi vor dona unei femei din Oradea, Alexandra, o mamă care își crește singură cei trei copii. Cauza este susținută de Fundația Mereu Aproape.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro