Antena Căutare

Jojo a fost o adevărată Camila Cabello la „Te cunosc de undeva”! Artista i-a uluit pe toți

Spectacolul a devenit de-a dreptul magic în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” atunci când pe scenă a urcat frumoasa și talentata Jojo!

Jojo a fost o adevărată Camila Cabello la „Te cunosc de undeva”! Artista i-a uluit pe toți Galerie
Jojo, concurentă în sezonul 15 „Te cunosc de undeva”

Emisiunea Te cunosc de undeva poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

În această ediție a super show-ului transformărilor, Jojo a primit sarcina de-a interpreta piesa „My Oh My” a celebrei cântărețe Camila Cabello. Timp de mai multe zile la rând, artista s-a antrenat intens și a exersat mișcările scenice, atitudinea de star și orice alt detaliu specific interpretei.

Apoi, în ediția 9 din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Jojo a demonstrat din plin faptul că este extrem de talentată și că nu există vreo provocare îndeajuns de dificilă pentru ea.

Jojo s-a transformat în Camila Cabello la Te cunosc de undeva

Au fost momente de-a dreptul magice, iar spectacolul oferit de concurentă ne-a „păcălit” pentru un moment să credem că suntem la concertul Camilei Cabelo!

Îmbrăcată cu o ținută mulată și de culoare roșie, Jojo a fost o adevărată apariție. La finalul momentului, artista a fost lăudată nu doar pentru voce, ci și pentru mișcările scenice.

citește și: Toto Dumitrescu, mai lasciv ca niciodată, la „Te cunosc de undeva”! „A fost un moment foarte erotic”

Jurații emisiunii „Te cunosc de undeva” i-au făcut mici observații, dar au lăudat-o din plin pentru performanța sa.

„De fiecare dată, la fiecare gală, îmi place să-ți urmăresc evoluția, de la antrenamente și până la când ai emoții. Ceea ce am auzit acum mi-a plăcut foarte mult”, a dezvăluit Ozana Barabancea.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Maria Dragomiroiu și Raoul ar fi fost mândri! Liviu și Andrei Ștefănescu au făcut show la „Te cunosc de undeva”... De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x