Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Romică Țociu și Adriana Trandafir, în pielea celebrilor Blue Brothers la Te Cunosc de Undeva. Vezi ce le-a dat mari bătăi de cap

Actorii au deschis gala a 4-a a sezonului 15 Te Cunosc De Undeva. Romică Țociu și Adriana Trandafir au intrat în pielea celebrilor Blue Brothers. Cei doi s-au întrecut pe sine în interpretarea faimoasei piese "Everybody Needs Somebody to Love". 

Romică Țociu și Adriana Trandafir la Te Cunosc de Undeva, ediția 4, sezonul 15

Momentul lor a ridicat în picioare juriul, care nu s-a putut abține să nu danseze pe toată durata lui. Cei doi artiști fenomenali sunt obișnuiți să facă lumea să se simtă bine, așa că numărul lor nu putea să fie decât unul plin de energie și voie bună.

Membrii juriului nu doar că au dansat, ci au și cântat cot la cot cu fantasticul duo de pe scenă, acolo unde muzica blues a făcut deliciul telespectatorilor.

Prezența scenică a celor doi comedianți a făcut furori. Pe lângă performanța vocală, coregrafia a fost cireașa de pe tort. Sincronizarea lor a fost perfectă. La final, au venit și aplauzele bine meritate.

Însă știm că nimic nu vine fără eforturi. La antrenamentele dinaintea performance-ului, mai aveau puțin și cedau.

Romică Țociu și Adriana Trandafir au muncit din greu pentru un moment spectaculos, dar coregrafia și versurile le-au dat bătăi de cap:''Nu iese melodia! Nu iese nimic!''

Emisiunea „Te Cunosc de Undeva” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1 și pe Antena Play!