Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

Te cunosc de undeva 2020, editia 10. Jojo a intrat în pielea lui John Lennon și s-a descurcat excepțional

În cea de-a 10 editie a sezonului 15 de la "Te cunosc de undeva", Jojo a intrat perfect în rolul personajului John Lennon și a cântat piesa "Blue Suede Shoes".

Jojo a intrat în pielea lui John Lennon și s-a descurcat excepțional la Te cunosc de undeva!

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Frumoasa blondină a primit provocarea de a se transforma într-o legendă din istoria muzicii rock, John Lennon.

Aceasta a întâmpinat mai multe probleme la repetiții, însă a demostrat că evoluția ei este una extraordinară și a făcut un moment impecabil.

Jojo a avut de interpretat un personaj complex, dar cu un show static. Jurații au crezut că nu o să se descurce în realizarea acestei transformări.

"Ce personaj greu ai avut! John Lennon are două lumi și chitara într-o parte. Te-ai descurcat foarte bine!", a dezvăluit Cristi Iacob, mândru de momentul lui Jojo.

Citește și: Jojo se transformă în Lenny Kravitz - "Are you gonna go my way", la Te cunosc de undeva!

Ozana nu i-a dat mari sanse lui Jojo, însă vedeta s-a descurcat de minune pe scena "Te cunosc de undeva!"

Ozana Barabancea a considerat că John Lennon este un personaj mult prea greu pentru Jojo, din acest motiv nu i-a oferit prea multe șanse.

"Nu te văd învățând piesa asta. Acum, dacă îți dau un 5, un 4, un 3, un 2, nu te superi", i-a mărturisit Ozana în culise.

Jojo a fost pe val și a demostrat tuturor că nu îi stă în cale nimic. Artista a interpretat perfect piesa "Blue Suede Shoes" și a primit multe laude.

Citește și: Jojo se transformă în Anda Călugăreanu și aduce nostalgia pe scena Te Cunosc de Undeva, cu piesa ''Te-am văzut''​

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 15 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Video