Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Ce început de Finală! Fetele cochetele s-au teleportat în „Chicago”. Ana și Raluka ridică ștacheta încă din startul serii!

Nici că se putea un început de finală mai potrivit decât cel oferit de perechea sezonului, pereche formată din Ana Baniciu și Raluka.

Nici că se putea un început de finală mai potrivit decât cel oferit de perechea sezonului, pereche formată din Ana Baniciu și Raluka.

Cele două prietene le întruchipează perfect pe două dintre cele mai mari dive de la Hollywood, Catherine Zeta Jones și Rene Zellweger, care au făcut o echipă de excepție în celebrul și mult-premiatul musical, Chicago.

Momentul a fost de excepție, iar primele candidate pentru marele premiu sunt o nucă tare de spart.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube