Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14 | SÂMBĂTĂ | ora 20.00

Spectacol la „Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei! Bella Santiago, transformată în Petrică Mâțu Stoian, cu tot cu mustață! Monica Anghel a fost incredibil de sexi!

 
+10 click pentru
galerie

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Șerban Copoț și Cezar Ouatu au încercat să stârnească fiori la fel ca Bradley Cooper și Lady Gaga, cu piesa „Shallow”, iar Bella Santiago a fost transformată în Petrică Mâțu Stoian, cu tot cu mustață. Dacă Ada și Cornel Palade au devenit un alt cuplu fiică-tată - Nancy și Frank Sinatra, frații Alex și Monica Anghel au fost fabuloși, aducând aminte de o celebră scenă din musicalul „Grease”. Acestea au fost doar câteva dintre momentele extraordinare ale ediției.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Cea de-a treia ediția a sezonului 14 a început cu o transformare legendară. În calitate de invitat special, Paula Chirilă s-a transformat în Cornelia Catanga și a interpretat „Seara asta vreau să beau”. Artista i-a certat pe cei din platou, în timpul momentului.

Cornelia Catanga interpretată de Paula Chirilă nu a părăsit așa ușor scena. Ea a avut și o surpriză pentru jurați. Le-a cântat o melodie specială.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Diana Matei a ținut să convingă România că „puțină petrecere nu a omorât pe nimeni”. Artista s-a transformat în Fergie și a făcut spectacol.

Chinuită la repetiții să învețe pașii de dans, Diana Matei a interpretat splendid melodia „A little party never killed nobody”.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Șerban Copoț și Cezar Ouatu au adus un moment de Oscar. S-au transformat în Bradley Cooper și Lady Gaga și au cântat celebra piesă „Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”. 

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Sorana Darclée Mohamad s-a transformat în Damia și a cântat hit-ul „Adidașii”, alături de originalii băieți din Șatra B.E.N.Z., în ediția trei din sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”.

Băieții de la Șatra B.E.N.Z. au fost primii care au „jurizat-o” pe Sorana Darclée Mohamad, pentru transformarea ei în Damia. „Impecabilă! Nu ne-am dat seama de diferență”, au spus ei.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost Denis Roabes de la The Motans și Irina Rimes, în ediția trei din sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”. Au creat un moment memorabil, cântând melodia „Poem”, fără să renunțe la șotiile caracteristice.  

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Grigore Gherman a avut o misiune dificilă pentru ediția a treia din sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”! A făcut cea mai dificilă transformare! A fost Afric Simone și a riscat să rămână „ca o clătită împrăștiată pe scenă”, după cum a avertizat încă de la repetiții coregrafa Daniela Luca aka Furnica.

După repetiții intense, Grigore Gherman a pregătit un fel de samba strașnică din Mozambic, devenită mare hit mondial în anii 1970, în rolul lui Afric Simone, cu melodia „Hafanana”.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Bella Santiago a fost transformată în Petrică Mâțu Stoian, cu tot cu mustață, în cea de-a treia ediția din sezonul 14 „Te cunosc de undeva!”, și a fost provocată să cânte melodia „Danțul lui Gherghina”, ca la Mehedinți.

Provocarea a fost dificilă, dar nici pe departe atât de dificilă încât să o sperie pe Bella Santiago, câștigătoarea celui de-al optulea sezon al show-ului „X Factor“.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Ada și Cornel Palade au prezentat un moment emoționant în cea de-a treia ediție a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-au transformat în alt cuplu fiică și tată - Nancy și Frank Sinatra.

Înainte de a păși pe scenă și a interpreta melodia „Downtown” alături de tatăl ei, Ada a dezvăluit că obișnuia să fugă de acasă în copilărie.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei. Monica Anghel a apărut mai sexi ca niciodată, pe scena „Te cunosc de undeva!”. La 48 de ani, cântăreața a interpretat-o impecabil pe superba Olivia Newton John din „Grease”, în timp ce fratele ei, Alex, s-a transformat în John Travolta.

„Te cunosc de undeva!”, sezonul 14, ediția trei.  Alex și Monica Anghel au câștigat ediția, cu transformarea lor fabuloasă în John Travolta și Olivia Newton John din musicalul „Grease”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ https://s.a1.ro/PcpDGSU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI