Antena Căutare

Mai frumos de atât nici că se putea... FELI anunţă că este însărcinată cu o melodie plină de emoţie: "Două inimi bat în mine, /Una este de la mama, /Alta îmi va spune Mămica"

În vârstă de 31 de ani, jurata de la "THE FOUR - CEI PATRU" este în culmea fericirii. Feli este însărcinată şi s-a pregătit temeinic pentru a da vestea cea mare tuturor. 

În vârstă de 31 de ani, jurata de la "THE FOUR - CEI PATRU" este în culmea fericirii. Feli este însărcinată şi s-a pregătit temeinic pentru a da vestea cea mare tuturor.

Feli face o mărturisire muzicală ce poartă în ea toate emoţiile universului: artistă anunţa că va fi mama printr-o piesă impresionantă - “Două Inimi”.

Artista alege această formă discretă şi sinceră de împărtăşi fericirea infinită pe care o trăieşte şi îşi declară iubirea necondiţionată copilului pe care îl aşteaptă “dintotdeauna”.

“Tu-mi eşti Soarele şi Luna/ Şi te iubesc dintotdeauna/Te iubesc din alte vieţi / Cum iubesc marii poeţi”, devine de acum refrenul vieţii lui Feli.

Feli a făcut anunţul printr-o postare pe pagina ei de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Veteranul” Dragoș Udilă și Francesca Ilie și-au pierdut scaunele la ”The Four – Cei 4”... Sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1: Amalia Uruc, după ce l-a eliminat pe Dragoș Udilă la ”The Four – Cei 4”: ”Sunt o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x