Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Explozie de vedete la premiera filmului The Lion King. Beyonce și Meghan Markle, apariție de senzație pe covorul roșu

Premiera The Lion King sau Regele Leu, filmul ce urmează a fi lansat și în România pe 19 iulie, a avut loc la Londra, unde a fost o adevărată explozie de vedete pe covorul roșu.

Beyonce Regele Leu

Premiera The Lion King sau Regele Leu, filmul ce urmează a fi lansat și în România pe 19 iulie, a avut loc la Londra, unde a fost o adevărată explozie de vedete pe covorul roșu.

Lion King este unul dintre remake-urile Disney ce a avut premiera, pe 14 iulie, la Londra.

Originalul Regele leu/ Lion King a generat încasări de 968 de milioane de dolari, iar coloana sonoră a fost compusă de Elton John şi Tim Rice, premiaţi cu Oscar la categoriile „cel mai bun cântec original” - Can You Feel the Love Tonight” - şi „cea mai bună coloană sonoră”.

În cadrul evenimentului de premieră al unuia dintre cele mai așteptate filme din 2019, The Lion King, au fost prezente numeroase vedete, multe dintre ele având o strânsă legătură cu Regele Leu 2019.

The Lion King / Regele Leu 2019. Beyonce voce pentru Nala

Printre vedetele prezente la premieră, Beyonce a fost o apariție de senzație. Artista, care dublează vocea personajului Nala, prietena din copilărie a lui Simba, care îi devine apoi parteneră. Beyonce a strălucit într-o rochie aurie, lungă şi extrem de decoltată, cu o crăpătură adâncă pe picior, cu trenă, creată de Cong Tri. Ţinuta a fost completată de clutch şi sandale cu toc aurii.

Alături de cântăreaţa americană a fost prezent soţul ei, rapper-ul Jay-Z, care a purtat un costum negru, cămaşă albă şi papion negru, ţinută accesorizată de o bandană şi pantofi lăcuiţi, în aceeaşi nuanţă.

Şi celebrul Elton John, compozitorul coloanei sonore a originalului „Regele leu“, a fost prezent la eveniment. Cântăreţul a îmbrăcat un costum negru, cu aplicaţii brodate, florale, în nuanţe de auriu şi mov.

Meghan Markle și prințul Harry, fani The Lion King

Ducii de Sussex, Meghan Markle și Harry au părut extrem de fericiți atunci când au pășit pe covorul roșu ținându-se de mână.

Meghan, în vârstă de 37 de ani, a purtat o rochie neagră, cu mâneci lungi de tul și cu decolteu tot din tul. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu o poșetă Gucci și pantofi cu toc Aquazzura, iar părul și l-a prins într-un coc.

Meghan Markle, fostă actriță americană, ce se află în prezent în concediu de maternitate, a vorbit cu oamenii adunați în Leicester Square și și-a salutat admiratorii, fiind toată numai un zâmbet. Și Harry, în vârstă de 34 de ani, a arătat foarte elegant într-un costum negru cu papion tot negru.

Ducii și-au petrecut după-amiaza în compania unor vedete precum Beyonce, Donald Gover, Elton John și Jay-Z

The Lion King / Regele Leu 2019 Trailer

Live-action-ul Regele leu/ The Lion King este regizat de Jon Favreau, care s-a ocupat și de adaptarea live-action a animației „Cartea jungle/ The Jungle Book”.

Trailerul începe cu scene în care apar numeroase animale din Pride Rock, în timp ce Mufasa spune celebra replică „Tot ceea ce este atins de lumină este regatul nostru”.

O altă scenă celebră din animație ce a fost recreată apare în trailer – cea în care micul Simba calcă într-o urmă de picior lăsată de tatăl său, Mufasa, în timp ce regele leu îi explică faptul că într-o zi domnia lui se va sfârși.

„Într-o zi, soarele va apune pentru mine aici și va răsări pentru tine, ca noul rege”, îi spune Mufasa fiului său, în trailer.

Din distribuția filmului live-action Regele leu mai fac parte: Seth Rogen (Pumba), Chiwetel Ejiofor (Scar), Billy Eichner (Timon), John Oliver (Zasu) și Keegan-Michael Key (hyena Kamari), dar și Beyonce, în rolul leoaicei Nala, și Alfre Woodard , în rolul mamei acesteia, Sarabi.

Trailerul filmului live-action Regele leu 2019 se încheie cu imaginea personajului Mufasa, care rage la un inamic nevăzut, probabil chiar la fratele său malefic, Scar.

Citește și: Filme 2019: Lista celor mai așteptate filme ale verii, despre care toată lumea va vorbi