Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Filme 2019: Lista celor mai așteptate filme ale verii, despre care toată lumea va vorbi

Filme 2019. Lista celor mai așteptate filme ale verii 2019 în cinema cuprinde atât filme de comedie, filme de accțiune, cât și filme de animație. Iată care vor fi cele mai interesante premiere în această vară

Filme 2019

Filme 2019. Lista celor mai așteptate filme ale verii 2019 în cinema cuprinde atât filme de comedie, filme de accțiune, cât și filme de animație. Iată care vor fi cele mai interesante premiere în această vară

Filmele verii 2019, de la blockbustere de acțiune și animații, până la filme SF și drame horror, premierele ce urmează în cinema răspund celor mai diverse gusturi cinefile

Filme 2019: Comedie horror - The Dead Don't Die - din 14 iunie

The Dead Don’t Die este un film cu zombi, dar nu ca oricare altul. Actorii Adam Driver și Bill Murray, alături de actrița Chloë Sevigny, joacă un trio de polițiști dintr-un oraș mic. Ei se văd puși în situația să se lupte cu o invazie neașteptată de zombi. În ajutor le vine o angajată de la morgă, jucată de Tilda Swinton. Filmul se anunță a fi o comedie horror numai bună pentru începutul verii.

Filme 2019: Filme de acțiune/ comedie - Man in Black: Internațional - din 21 iunie

Din 21 iunie 2019, în cinema are premiera Men In Black: International, cel de-al patrulea film din serie. Este un film cu multă acțiune, umor și aventură din plin.

Oamenii în negru au luptat întotdeauna pentru a proteja planeta de lichelele universului. Toate încercările de până acum sunt însă pistol cu apă, față de provocarea supremă: îi trădează chiar cineva din sânul organizației! Cine să fie oare “cârtița”?

Echipa de producție îl include pe Steven Spielberg, iar regia este asigurată de F. Gary Gray, după un scenariu scris de Art Marcum & Matt Holloway, pornind de la personajele create de Lowell Cunningham pentru seria de benzi desenate “Malibu Comic”. Din distribuție fac parte Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson și Liam Neeson. Filmul este recomandat pentru audiența generală.

Filme 2019: Filme de animație - Povestea jucăriilor 4 (Toy Story 4) - 21 iunie

Potrivit actorilor care și-au împrumutat vocile pentru simpaticele personaje, Toy Story 4 va fi și mai emoționant decât celelalte filme la un loc. Deși ne este greu să credem acest lucru, nu putem decât să așteptăm finalul lunii iunie pentru a ne convinge. Aventura jucăriilor începe atunci când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody.

Filme 2019 - Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de casă) - 28 iunie

Spider-Man (Tom Holland) pleacă în vacanță prin Europa împreună cu prietenii și colegii lui. Însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, nici vacanța lor nu va fi atât de relaxantă pe cât spera. El este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) să participe la o misiune periculoasă alături de Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva unei amenințări supraumane.

Filmele verii 2019: Filme de comedie - Yesterday - 12 iulie

Yesterday este o comedie britanică, povestea lui Jack Malik (Himesh Patel) un cantautor fără succes care descoperă într-o zi că că este singura persoană din lume care își amintește piesele trupei The Beatles. Devine celebru în lumea întreagă interpretând aceste piese, însă riscă să o piardă pe singura persoană care a crezut mereu în el, prietena lui din copilărie, Ellie (Lily James).

Filme 2019: Filme de animație - Regele Leu (The Lion King) - 19 iulie

Cu siguranță îți amintești de filmul animat The Lion King pe care l-ai văzut în copilărie. Ei bine, cu ajutorul efectelor speciale și a imaginilor generate de computer, acum ai ocazia să urmărești o peliculă spectaculoasă și emoționantă. Bonus: Beyonce își împrumută vocea personajului Nala.

Filme 2019 - Once Upon a Time in Hollywood - 9 august

Regizat de Quentin Tarantino, filmul Once Upon a Time in Hollywood are o distribuție de excepție: Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino, Dakota Fanning și Margot Robbie. Pitt și DiCaprio joacă rolurile a doi bărbați ce locuiesc în vecinătatea casei actriței Sharon Tate: Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), o fostă vedetă de cinema și Cliff Booth (Brad Pitt), cel mai bun prieten și dublura sa pentru cascadorii. Ambii se luptă pentru succes într-un Hollywood pe care nu-l mai recunosc, și mai ales, într-o perioadă marcată de crimele cultului lui Charles Manson. Dacă îți mai spunem și că scenariul a fost gândit în detaliu pe o perioadă de 5 ani, suntem sigure că te-am convins că nu trebuie să-l ratezi.

Citește și: 5 filme la care să te uiți, în 2019, dacă ți-a plăcut Game of Thrones

Filme 2019 - Filme de animație/ comedie - Angry Birds 2 - 16 august

Animația Angry Birds 2 se lansează în cinematografe pe 16 august 2019 și ne promite o super-distracție, să ne meargă fulgii de râs!

Comedie pentru întreaga familie, animația Angry Birds 2 bazată pe celebrul joc creat de Rovio Entertainment este regizată de Thurop Van Orman, după un scenariu de Peter Ackerman. Actorii care dau voce personajelor în versiunea originală sunt Jason Sudeikis, Josh Gad, Leslie Jones, Bill Hader, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Danny McBride, Peter Dinklage, Zach Woods, Dove Cameron, Lil Rel Howery, Beck Bennett, Nicki Minaj, Brooklynn Prince. Animația va rula în format 3D, în versiunea subtitrată și respectiv dublată în limba română

S-ar zice că pe Insula Pasărilor nu s-a schimbat nimic. Devenite vedete, înaripatele nezburătoare se tot războiesc cu porcuşorii verzi și s-ar zice că nimic nu va opri vreodată această ciondăneală. Până când apare o nouă insulă la orizont și astfel cele două tabere sunt nevoite să se alieze. Cum arată echipa de soc și ce planuri (nu) are pentru cucerirea noului teritoriu aflăm din 16 august, la cinema.

Recomandari