Căutare Live

Spectacolul „Shrek Musicalul”, premiera pe 16 mai la Bucureşti

Spectacolul „Shrek Musicalul”, cu peste 70 artişti şi dansatori, va fi prezentat în premieră la Sala Palatului din Bucureşti pe 16 mai.

El este realizat de echipa producţiilor „Mamma Mia!” şi „My Fair Lady”.

„Shrek Musicalul”, tradus şi adaptat în limba română, include peste 70 artişti şi dansatori, mai mult de 100 de costume, efecte speciale, momente coregrafice şi numere muzicale.

Bazat pe filmul de animaţie premiat cu Oscar şi pe cartea lui William Steig, musicalul regizat de Răzvan Ioan Dincă aduce pe scenă povestea căpcăunului Shrek.

Compozitoarea Jeanine Tesori şi textierul David Lindsay-Abaire semnează melodiile care au folosite în film, în spectacolul de pe Broadway şi în cel care va fi prezentat la Bucureşti.

Biletele sunt disponibile în reţeaua IaBilet.ro şi au preţuri cuprinse între 65 şi 345 de lei.

Sursa : news.ro

Enrique Iglesias şi Ricky Martin, primul turneu comun... Grupul rus Amalgama, în deschiderea concertului Judas Priest de la Bucureşti...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri