Antena Căutare

Daniel Grosu prepara raviolli de ananas

Un preparat special pentru persoane speciale.

Ingrediente

  • 1 ananas feliat subtire
  • 1 anason
  • 1bat vanilie
  • 200 g sirop
  • 200 g mascarpone
  • 1 cocos ras
  • 40 g zahar
  • 1 fructul pasiunii
  • 60 g biscuiti pisati
  • 20 g unt

Mod de preparare

Se amesteca siropul cu vanilie si anason si se incalzeste pana da in fiert. Cand se raceste, se pune ananasul la infuzat in sirop pentru o ora.
Mascarponele se amesteca cu 30 g zahar si cocos, se lasa la frigider 50 de minute.
Fructul pasiunii se pune pe foc mic cu 10 g zahar (cantitate de zahar variaza in functie de cat de dulce e fructul).
Se reduce pana devine un sirop lipicios

Pentru asamblare:

Se pune o felie ananas pe farfurie. In mijlocul feliei o lingurita rasa de biscuite amestecat cu unt apoi crema de mascarpone apoi iar o lingurita de biscuite. La sfarsit se inchide ca un Raviolo cu o alta felie de ananas!
Peste Raviolo se decoreaza cu siropul de fructul pasiunii.

Articolul continuă după reclamă
Daniel Grosu recomanda rulada de porc cu legume de toamna... Alexandra si Paul pregatesc mere caramelizate cu carne, nuci, piure de pastarnac si morcov...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x