Ingrediente
- 1 ananas feliat subtire
- 1 anason
- 1bat vanilie
- 200 g sirop
- 200 g mascarpone
- 1 cocos ras
- 40 g zahar
- 1 fructul pasiunii
- 60 g biscuiti pisati
- 20 g unt
Mod de preparare
Se amesteca siropul cu vanilie si anason si se incalzeste pana da in fiert. Cand se raceste, se pune ananasul la infuzat in sirop pentru o ora.
Mascarponele se amesteca cu 30 g zahar si cocos, se lasa la frigider 50 de minute.
Fructul pasiunii se pune pe foc mic cu 10 g zahar (cantitate de zahar variaza in functie de cat de dulce e fructul).
Se reduce pana devine un sirop lipicios
Pentru asamblare:
Se pune o felie ananas pe farfurie. In mijlocul feliei o lingurita rasa de biscuite amestecat cu unt apoi crema de mascarpone apoi iar o lingurita de biscuite. La sfarsit se inchide ca un Raviolo cu o alta felie de ananas!
Peste Raviolo se decoreaza cu siropul de fructul pasiunii.