Antena Căutare

X Factor 2021. Concurenții din grupele lui Florin Ristei, Loredanei, lui Ștefan Bănică și Deliei care au trecut de Bootcamp

Jurații X Factor 2021 decid care dintre concurenții din sezonul 10 trec de Bootcamp și ajung în etapa următoare, cea a Duelurilor. Florin Ristei, Loredana, Delia și Ștefan Bănică au ales cele mai spectaculoase voci care vor merge mai departe în Battles.

jurații X Factor 2021, florin ristei, delia, loredana și ștefan bănică, la mara juraților din sezonul 10 X Factor. Masa e cu negru și are un X roșu pe partea din față Galerie
Florin Ristei, Loredana, Delia și Ștefan Bănică aleg care dintre concurenții X Factor 2021 trec de Bootcamp și merg în etapa următoare a competiției, Battles | Antena 1

Zeci de concurenți au încântat juriul și publicul în etapa Bootcamp-ului din sezonul 10 X Factor. După interpretări spectaculoase și momente de neuitat pe scena show-ului, jurații Florin Ristei, Loredana, Delia și Ștefan Bănică trebuie să decidă care dintre concurenți trec în următoarea etapă, cea a Duelurilor.

În etapa de Bootcamp din sezonul 10, 3 concurenți din grupa fiecărui jurat au primit câte un loc pe scaun și ajung în etapa Battles, în care vor lupta să impresioneze din nou publicul și juriul.

Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp X Factor 2021 și ajung în etapa de Battles

Pe 12 noiembrie, în etapa de Bootcamp a lui Florin Ristei, juratul a pus pe scaun mai multe concurente, însă le-a ridicat pe parcurs, în funcție de prestația altor fete. A fost o seară a sclipirii și a unora dintre cele mai bune interpretări de la X Factor 10, unde nu doar vocea a contat, ci și atitudinea și carisma.

Citește și: Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Într-un final, Florin Ristei a ales concurentele care trec în etapa de Battles: Betty Iordăchescu, Bryana Holingher și Daria Peltea.

Betty Iordăchescu l-a impresionat pe Florin Ristei cu piesa Family Portrait și a trecut de Bootcamp-ul X Factor 10

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Betty Iordăchescu a interpretat melodia Family Portrait , de Pink. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu vocea și atitudinea „asumată”.

Citește și: Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”

La 15 ani, Betty Iordăchescu, a impresionat cu melodia Family Portrait în Bootcamp. Florin Ristei spune despre ea că este diferită: "Betty e o apariție atipică pentru 15 ani. Ușor neînțeleasă, să nu zic outsider dintr-un grup, dar e cea care simte un pic mai mult decât ceilalți".

"Sunt foarte focusată pe ce vreau să fac și simt nevoia să am momentele alea de dinainte, să stau cu mine. Nu îmi place să râd foarte mult înainte să cânt o piesă foarte tristă, simt că nu pot să ating starea necesară. (...) Mă simt foarte pregătită în seara asta!", a spus Betty Iordăchescu înainte de a urca pe scenă.

Bryana Holingher l-a impresionat pe Florin Ristei cu piesa Stand Up și a trecut de Bootcamp-ul X Factor 10

Bryana Holingher a interpretat melodia Stand Up, de Cynthia Erivo. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu vocea și atitudinea sa.

Citește și: Bryana Holingher, vocea care a cutremurat scena cu interpretarea piesei Runnin'.„Cânți super tare”

Bryana Holingher a intrat pe scenă în pași de dans și cu o energie cum numai o adolescentă la 14 ani poate avea, dar nu a fost tot, siguranța sa a putut fi simțită din prima clipă.

Fetelor le era teamă de Bryana, pentru că ea a reușit să impresioneze și în audiții cu un moment excepțional. Aceasta i-a făcut pe jurați să aplaude în timpul interpretării sale din Bootcamp și a reușit să ducă la bun sfârșit un moment artistic demn de o scenă precum X Factor. Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor.

Daria Peltea l-a impresionat pe Florin Ristei cu piesa Emotions și a trecut de Bootcamp-ul X Factor 10

Daria Peltea a interpretat melodia Emotions, de Mariah Carey. Tânăra a reușit să aibă un moment spectaculos chiar dacă și-a ales o piesă grea. Ea a impresionat și prin felul său de a fi!

Citește și: Daria Peltea a făcut show la superlativ cu piesa „Stand Up” a celebrei Cynthia Erivo

Concurenta „cu cel mai frumos caracter” a impresionat și pe scenă, și în culise, aceasta a atras un val de complimente către ea. Daria Peltea iubește mult muzica și și-a dorit încă de la vârsta de 14 ani să participe la emisiunea „X Factor”. Totuși, a renunțat atunci la plan, pentru a se dedica școlii și examenelor.

Acum, la vârsta de 18 ani, concurenta și-a luat inima în dinți și a decis să urce pe scenă din nou, după ce la audiții a făcut un show la superlativ. „Cel mai spectaculos” moment al Dariei Peltea a cucerit pe scena X Factor.

Care sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Loredana că merită să meargă în etapa duelurilor - BATTLES de la X Factor 2021

Mentorul categoriei mixte, Loredana, le-a mulțumit tuturor pentru prestațiile incredibile, a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă o canapea pentru a-i putea păstra pe toți cocnurenții. Totuși, regulamentul concursului spune că doar 3 concurenți pot merge în etapa următoare, așa că Loredana a făcut alegeri dificile.

Așadar, cei trei concurenți care merg mai departe, în etapa duleurilor de la X Factor, din categoria Loredanei, sunt Andrei Calancea, Stefan J. Doyle și Nick Casciaro.

Andrei Calancea a impresionat-o pe Loredana cu emoția transmisă în Bootcamp X Factor 2021

Andrei Calancea este unul dintre cei 3 concurenți care au obținut un bilet în etapa duleruilor din sezonul 10 X Factor.

În bootcamp Andrei Calancea a interpretat piesa „Eternitate” reușind să transmită o emoție aparte.

„Sunt în continuare uimită de tine, de personalitatea. Muzica este liant între suflete. Unii oameni doar deschid gura și e suficient să vibreze în același timp cu altă persoană”, ia spus Loredana lui Andrei Calancea, oferindu-i unul dintre cele trei scaune de pe scenă.

Stefan J. Doyle a impresionat-o pe Loredana, cântând cu vocea, la pian și la tobe, în Bootcamp X Factor 2021

Stefan J. Doyle a cântat piesa lui Phil Collins - „In The Air Tonight”.

„Stefan, tu ești un om surprinzător. Faptul că ești unul dintre puținii care reușesc să bată la tobe și să cânte cu vocea. Este o performanță extrem de dificilă. Nu e ușor să te sincronizezi. În România, cel puțin, nu am văzut o asemenea performanță. Ești altceva. Show-ul tău este cumva peste ce au făcut ceilalți”, a comentat Loredana prestația lui Stefan J. Doyle, oferindu-i un scaun.

Nick Casciaro a impresionat-o pe Loredana cu timbrul său vocal de excepție în Bootcamp X Factor 2021

Nick Casciaro a interpretat piesa „Don't You Worry Child”, iar Loredana i-a oferit un scaun italianului care deține un timbru vocal aparte.

„Rar mi-a fost dat să aud un asemenea timbru și n-aș vrea să te pierd și sigur ai un loc în această seară. „Este un latin lover, este bărbatul care face orice femeie să vibreze și chiar și orice bărbat, pentru că este vorba despre puterea vocii”, a spus Loredana despre concurentul Nick Casciaro.

Grupurile care au convins-o pe Delia că merită să meargă în etapa duelurilor - BATTLES

În această seară de vineri, 26 noiembrie 2021, jurata Delia a pus pe scaun mai multe Grupuri, însă a ridicat pe parcurs, în funcție de prestația altora mai bune. A fost o seară plină de interpretări de senzație la X Factor, sezonul 10, unde nu doar vocea a contat, ci și atitudinea și carisma.

Într-un final, Delia și-a ales Grupurile cele mai bune pentru a merge mai departe în competiție: Omajii, Raze de lună și The Jazzy Jo Experience sunt cele trei grupuri care au reușit să obțină un scaun.

Trupa Omajii a făcut o impresie foarte bună în Bootcamp a Delia și a obținut un scaun

Trupa Omajii a reușit să facă un show complet pe scena X Factor cu o piesă de la Queen. Delia a vrut să salveze doi concurenți care au fost eliminați de Loredana, cu o ediție în urmă.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

„Mi-ar plăcea să vă văd în finală, sunteți două dintre vocile mele preferate”, spune Florin Ristei. „Tot răul înspre bine. Eu i-am înmânat Deliei. Dacă îi dădeam afară erau acasă, felicitări”, spune Loredana. „Pentru ce ați făcut într-o noapte, jos pălăria. Ați venit cu o energie debordantă. E de aplaudat. Foarte tare momentul”, spune Ștefan Bănică.

„Aveți un mare scaun, era clar asta. Ce iubesc la voi este spontaneitatea pe care o aveți voi. V-ați descurcat de minune, sunteți wow. Vor pleca acasă Les Divas”, spune Delia.

Trupa Raze de lună a impresionat-o pe Delia și a obținut un scaun în Bootcamp X Factor 2021

Rază de lună a adus un aer nou pe scena X Factor 2021, în ediția din 26 noiembrie, în Bootcamp. Deliei i-a plăcut foarte mult prestația acestora și a ținut să le spună acest lucru.

Trupa Raze de lună a reușit să facă un moment superb la X Factor, iată ce au spus jurații.

„Sunteți foarte special, sunteți buni. Vă urez succes în formula aceasta. Să vezi ce viral o să fie”, spune Loredana. „Problema e pe ce scaun îi pui, nu dacă le dai scaun”, spune Florin Ristei. „Cu părere de rău, Alme pleacă acasă”, spune Delia.

Trupa The Jazzy Jo Experience a impresionat-o pe Delia și a obținut un scaun în Bootcamp X Factor 2021

Trupa The Jazzy Jo Experience au reușit să o convingă pe Delia să le ofere un scaun în grupurile ei. Aceștia au interpretat o piesă într-un mod fabulos și au fost felicitați de jurați.

„Deci cât de adevărat e cântecul ăsta. Uite cât de actual este. Noi avem o relație mai mult decât specială, că jucăm împreună în Mamma Mia. Ești o voce specială, știi cum să fii cireașa de pe tort. Ai făcut o figură specială”, spune Loredana. „Ai alegerile cele mai bune acum la final, Delia. Ați fost pe gustul meu”, spune Florin Ristei.

„Vă iubesc, sunteți profesioniști și lipsea asta și aveți un scaun. Îmi pare rău pentru cei ce vor pleca, real îmi pare rău. Galațiul pleacă acasă, Sandy și Casper”, spune Delia.

Care sunt cei trei concurenți care l-au convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită să meargă în etapa duelurilor - BATTLES

Cei 3 concurenți pe care Ștefan Bănică i-a ales pentru a merge în următoarea etapă de X Factor sunt: Andrei Duțu, Ionuț Hanțig și Mihai Turbatu.

Cei trei tineri au adus pe scenă momente excepționale, spre încântarea juraților, iar Ștefan Bănică a considerat că unul dintre ei poate câștiga competiția.

După Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică, urmează să înceapă următoarea etapă a competiției, cea a Duelurilor.

Andrei Duțu l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu talentul lui, la X Factor 2021

„La tine a fost pasiune, a fost atitudine, ca intensitate a fost peste repetiție. A fost un pachet. Deci iei loc pe scaun fără doar și poate. Țineți minte acest nume: Andrei Duțu”, a spus Ștefan Bănică despre Andrei Duțu.

Ionuț Hanțig l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu show-ul lui, la X Factor 2021

„A fost mult mai bine decât la repetiții. Actoria este de folos pentru un concurs de muzică atâta timp cât nu deranjează. La tine a fost un echilibru foarte bun. Ai un scaun”, a spus Ștefan Bănică, despre momentul lui Ionuț Hanțig.

Mihai Turbatu l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu vocea lui, la X Factor 2021

„Vocea ta, de-aia îți spun americanul, eu nu am auzit în România genul ăsta de cântat atât de bine la un puști de 20 de ani. Acele melisme. Câți pot să facă chestia asta? Te-aș asculta un concert întreg”, a spus Ștefan Bănică despre Mihai Turbatu.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Andrei Duțu a răspuns provocării #pebune făcute de KFC. „E total diferit ce vezi la TV față de ce trăiești pe scenă”... X Factor 2021, 19 noiembrie. MAJII Elvis Silitra a oferit un show total în Bootcamp, cu piesa „Can’t Hold Us”: „A rupt s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x