Antena Căutare

Ce foști concurenți au urmărit alături de Alexia Finala America Express. Imaginile care dovedesc legătura lor

Finala America Express a fost marcată de emoții intense, iar unii dintre foștii concurenți au urmărit împreună acest moment marcant al competiției, alături de Alexia Eram.

colaj foto cu Alexia Eram și Aris Eram la America Express sezonul 6 Galerie
Finala America Express, sezonul 6. | Antena 1

Giulia și Vlad Huidu, concurenții care au fost eliminați chiar înainte de finală, au fost surprinși într-o captură de ecran realizată în timpul unui apel video cu Aris Eram, prezent la Paris. Imaginea îi prezintă pe Giulia, Vlad și Alexia în seara de 27 decembrie, când a avut loc finala sezonului 6, difuzată atât pe Antena 1, cât și pe AntenaPLAY.

Citește și: Ce postare a făcut Alexia Eram pe internet, după Finala sezonul 6 America Express. Mesajul care a stârnit o mulțime de reacții

Alexia Eram a urmărit Finala sezonului 6 America Express alături de Giulia și Vlad Huidu

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au triumfat în finala America Express, sezonul 6. Aventura lor a cuprins provocări diverse, de la lecții de tango argentinian la căutarea de indicii în camere special amenajate pentru a elibera tensiunea prin spargerea obiectelor, totul desfășurându-se sub presiunea timpului. Culminând cu munca de detectivi în camerele de hotel, unde fiecare indiciu descoperit conta enorm în direcționarea lor către victorie.

La final, Laura și Sânziana au ajuns primele la destinație, Irina Fodor, încheind astfel aventura de două luni începută în Medellin, Columbia, cu o victorie impresionantă după o zi epuizantă în Buenos Aires. Cele două concurente au obținut premiul de 30.000 de euro și, mai important, marele trofeu al sezonului 6 America Express, pe locul doi au ajuns Alexia și Aris Eram, care sperau și ei la victorie.

Îm seara Finalei, Alexia Eram s-a revăzut cu fratele său prin intermediul unui apel video, moment în care fanii au putut observa în imaginile publicte pe InstaStory că Alexia era alături de Giulia și Vlad Huidu.

Citește și: Cum a reacționat mama Laurei Giurcanu când fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce a transmis

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat marele trofeul al sezonului 6 America Express

Cursă trepidantă aseară, în Marea Finală America Express! De la lecțiile de tango argentinian la căutarea unor indicii în camere special amenajate pentru descărcarea furiei prin spargerea obiectelor, întrecerea din Buenos Aires a purtat echipele printr-o serie de experiențe inedite - totul sub presiunea timpului. Punctul culminant l-a reprezentat munca de detectivi din camerele de hotel, unde au avut de descoperit cele mai importante indicii.

La final, Laura și Sânziana au ajuns primele la Irina Fodor, încununând astfel aventura de două luni începută în orașul columbian Medellin cu o victorie venită după o zi epuizantă în Buenos Aires. Cele două concurente și-au adjudecat premiul de 30.000 de euro și marele trofeu al sezonului 6 America Express.

”Momentul acesta îl voi purta cu mine toată viața. Am sperat, m-am rugat, am visat că vom fi câștigătoare. Dar realitatea a bătut orice vis. N-am simțit așa ceva în viața mea. Nu se poate compara cu nimic. A fost incredibil de frumos finalul de cursă”, a declarat Laura, printre lacrimi de bucurie.

”Ne-am imaginat de atâtea ori cum ar fi dacă am câștiga. Iar când s-a întâmplat, nu ne-a venit să credem. Ce ne-am imaginat nici măcar nu s-a apropiat de avalanșa copleșitoare de emoții din acele momente”, a spus Sânziana.

Citește și: Drama Sânzianei Negru de la America Express care i-a adus lacrimi și în timpul competiției. Cum și-a pierdut tatăl

Finala America Express, lider de audiență. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat marele trofeu al sezonului 6... Cum a reacționat mama Laurei Giurcanu când fiica ei și Sânziana Negru au câștigat America Express, sezonul 6. Ce a trans...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x