Antena

Alimentul potrivit pentru zilele toride de vară. Hidratează la fel de bine precum apa

Un aliment banal, pe care aproape toată lumea îl are în frigider, face minuni în zilele toride de vară. Despre ce este vorba.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 17:45 | Actualizat: Miercuri, 19 Iunie 2024, 17:45
Galerie de imagini
Un aliment banal numai bun în zilele de vară
Shutterstock

Un aliment popular printre români hidratează la fel de bine precum apa și te răcorește instant. De altfel, are și alte beneficii nemaipomenite pentru organism.

Pe aceeași temă

Alimentul-minune care hidratează la fel de bine precum apa

România se confruntă cu un val de călduri incredibil de mari. În aceste zile este indicat să te hidratezi cât mai bine pentru a nu avea surprize neplăcute.

Pe aceeași temă

Dacă simți că apa simplă nu mai face față, astfel încât să îți potolească setea și să te răcorească, potrivit unei surse, există o altă alternativă la fel de sănătoasă.

Pe aceeași temă

Este vorba despre iaurt. Acesta este alimentul care hidratează la fel de bine precum apa.

Pe aceeași temă

Este opțiunea ideală pentru persoanele care nu sunt învățate să consume suficientă apă. În zilele toride de vară, este recomandată evitarea contactului direct cu razele soarelui. De asemenea, este important să rămâi hidratat pe tot parcursul zilei.

Pe aceeași temă

Deși se recomandă consumul a minimum 2 litri de apă pe zi, unele persoane nu pot bea atât de multă apă. Tocmai ele trebuie să știe că dacă mănâncă iaurt este perfect.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

Iaurtul hidratează la fel de bine ca apa, răcorește instant, dar are și proprietăți precum sădrea nivelului de colesterol din organism și menținerea sănătății intestinale. Totodată, iaurtul ajută la scăderea în greutate.

Pe aceeași temă

De asemenea, consumul regulat de iaurt previne infecțiile vaginale, ulcerele pptice și osteoporoza, întărește sistemul imunitar, îmbunătățește aspectul pielii și al părului și menține sănătatea dentară.

Pe aceeași temă

Iaurtul este o sursă importantă de calciu și de magneziu, dar are și rol antiinflamator. Totodată, reduce riscul bolilor cardiovasculare. Specialiștii recomandă consumul de iaurt zilnic pentru o viață sănătoasă.

Pe aceeași temă

Conform unui studiu recent, un pahar de iaurt este echivalentul unuia cu apă. De asemenea, cercetările au arătat că iaurtul este benefic la tratarea astmului, atacurile reducându-se datorită probioticelor.

Pe aceeași temă

Astfel, acest aliment este incredibil, mai ales în zilele călduroase precum acestea. Nu doar răcorește instant, ci hidratează corpul, menținând sănătatea organismului uman.

Whatsapp LinkedIn
apă consumul de apă hidratare vară temperaturi crescute iaurt beneficiile consumului de iaurt
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei România, lovită de sâmbătă de una din cele mai puternice furtuni. Trei judeţe, cele mai afectate de potop
Videoclipul zilei
Citește și
Cât a costat o sticlă de apă în festivalul Beach, Please! Berea, pizza și micii au ajuns la prețuri...
De ce nu ar trebui să bei apa uitată în mașină chiar și pentru câteva ore atunci când temperaturile...
130 de cișmele de unde poți să bei apă în Sectorul 6. Autoritățile au înființat și 7 puncte de...
(P) De ce să montezi un dozator de apă dacă deții un centru de închiriere schiuri?
Video recomandate
Video
Citește și