Antena

Interviu exclusiv! Detalii neștiute despre viața Addei: "Am câștigat 300 de lei după ce am compus o melodie! Au fost primii bani pe care i-am făcut eu!"

Adda este concurentă în noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", care va începe din toamnă la Antena 1. Primele declarații ale artistei, despre acest proiect.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 30 Iunie 2020, 13:13 | Actualizat: Marti, 30 Iunie 2020, 13:13
Galerie de imagini
Adda este concurentă în noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", care va începe din toamnă la Antena 1. Primele declarații ale artistei, despre acest proiect.

După ce a participat în cadrul emisiunii-concurs Asia Express-Drumul Comorilor, Adda urmează să participe la emisiunea "Te cunosc de undeva", care se va difuzată din această toamna la Antena 1, într-un nou sezon.

Pe aceeași temă

Cu aceasta ocazie, artista a ales să ne dea primele declarații despre acest proiect care o entuziasmează și pe care îl așteaptă nerăbdătoare.

Ce s-a schimbat în viața Addei după Asia Express

Vedeta a declarat că după emisiunea Asia Express, unde a format o echipă pe cinste, cu soțul ei Cătălin Rizea, viața lor nu s-a schimbat deloc. Cei doi se înțeleg la fel de bine, deși, recunoaște că nici certurile mărunte nu lipsesc din relația lor, dar acestea există, probabil, doar pentru a fi mai dulce împăcarea.

"Viața mea după "Asia Express" nu s-a schimbat absolut deloc. Nici relația cu Cătă. Suntem la fel de nebuni. Ne iubim atât de tare, ne certăm atât de tare, când e cazul, și ne împăcăm la fel de tare, și e minunată împăcarea."

Pe aceeași temă

Adda a ținut să precizeze că după emisiune, care a fost experiența vieții ei, a devenit mai curajoasă și puțin mai calmă.

În ce privește perioada de carantină, Adda spune că a fost bine venită izolarea, deoarece s-a relaxat după întoarcerea din Asia și s-a bucurat de familie, și tot în această perioada i s-a confirmat faptul că sănătatea și familia sunt cele mai importante lucruri.

Adda, de la ”Asia Express” la ”Te cunosc de undeva”. Artista le-a transmis un mesaj fanilor: "Aruncați televizoarele, renunțați la cablu, că vă dau teroare!"

Recomandari A1

După toată relaxarea din perioada izolării la domiciliu, artistei i-au lipsit enorm muzica și concertele.

Cine a convins-o pe Adda să participe la "Te cunosc de undeva"

Persoana care a reușit lucrul acesta a fost chiar soțul artistei, Cătalin Rizea. După ce a trecut prin cele mai grele experiențe din Asia Express, unde artista și-a învins toate fricile a condiderat că o nouă experiența ar fi binevenită.

Pe aceeași temă

Așteptarea artistei cu privire la acest proiect, la care va participa în calitate de concurentă, este de a-și depăși limitele din punct de vedere artistic, de această dată.

"M-a convins Catălin sa particip la "Te cunosc de undeva", după ce mi-am învins toate fricile și mi-am depășit toate limitele din punct de vedere fizic și psihic."

Vedeta a făcut dezvăluiri în interviul acordat și despre artisții ei favoriți și speră aibă ocazia de a-i imita pe favoriții ei. Lady Gaga sau Rihanna se numără printre artistele favorite ale Addei.

Îți mai aduci aminte cum arăta Adda când era însărcinată? |Galerie foto

Adda nu ar schima nimic din trecut

Nu își poate imagina ce ar fi ales din punct de vedere profesional, dacă nu ar fi avut talent la muzică, însă este convinsă că ar fi îmbrățișat tot o carieră în domeniul artei, și spune că cel mai probabil ar fi ales să fie designer de interior.

Artista are numeroase visuri, însă nu și regrete. Este mulțumită cu trecutul ei si nu ar schimba absolut nimic din ce a trăit până acum.

"Toate greșelile te învață ceva, dacă știi să deschizi bine ochii și să accepți că ai greșit și că trebuie să înveți ceva. Nu aș schima nimic", a fost răspunsul clar al artistei.

Adda, moment de glorie! Piesa ei preferată a făcut 1 milion de vizualizări într-o zi | Video

Amintirea copilăriei o duce cu gândul la vremea vacanțelor petrecute la țară, la bunici, iar rememorarea acelor clipe a făcut-o pe Adda sa zâmbească.

Adda și-a câștigat primii bani din muzică

"Am câștigat primii bani din muzică, am compus muzică și am încasat 300 de lei," bani pe care i-a investit tot în această pasiune. Artista și-a cumpărat cu acei bani un microfon cu fir.

Cu abdomenul la vedere! "Prima poză pe care am făcut-o după ce am primit telefonul înapoi" Cum s-a fotografiat Adda în Asia Express! -FOTO

În ciuda firii sale vulcanice, Adda este o persoană foarte pacifistă, iar dacă ar putea ar face o magie pentru a nu mai exista războaie.

"Cred că aș face o magie să nu se întâmple niciun război în lumea asta, să fie doar pace. Aș face o magie prin care le-aș spune oamenilor că iubirea este cea mai importanta, și nu puterea și banii și toate nebuniile, care din păcate conduc lumea", a încheiat Adda interviul acordat pentru site-ul oficial al postului de televiziune Antena 1, www.a1.ro

Ce a făcut Adda imediat după întoarcerea acasă din competiția "Asia Express"!

Un număr de unsprezece concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva. Trei perechi inedite de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Whatsapp LinkedIn
adda concurenta asia extress te cunosc de undeva emisiune concurs antena 1
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami 2024 se vede LIVE online în AntenaPLAY 🏁 Pe 3, 4 și 5 mai, vezi toate etapele pe canalul dedicat.
Stirile zilei ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă, cum s-a făcut!"
Citește și
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? | Adda și Cătălin Rizea au ajuns la pragul de 2.500...
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a? | Adda și Cătălin Rizea au câștigat 25.000 de lei!
ADDA și Cătălin Rizea vin în platoul Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a, astăzi, de la...
ADDA și Dan Bursuc, invitați speciali în cel mai nou episod „Bravo, tată!”, duminică, de la 23.15,...
Video recomandate
Video
Citește și
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri Catine.ro
Țara în care Burak Özçivit visează să joace. Declarația a fost primită cu uimire Happy Channel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat... Libertatea.ro
O româncă vrea să afle unde lucrează cei care stau la cafenea luni la ora 11 și conduc mașini scumpe:... Ziare.com
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani AntenaSport
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român le-a... Elle
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea... Spynews.ro
Așa prepară Nadia Comăneci sarmalele de Paște! „Așa am învățat de la mama!” BZI
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă HelloTaste.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși Antena3.ro
Telefonul ar asculta tot ce vorbești. Soluția simplă la care poți apela pentru a împiedica acest lucru useit
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Zile libere plătite sau concediu sabatic? Cum să te descurci cu banii în concediul sabatic, dacă vrei să... Wall-Street
Cum se pregătesc românii în așteptarea sărbătorilor de Paște Kudika
Pască fără aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei îndrăgosti. E foarte simplu de preparat Playtech
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent Redactia.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac... Observator
Alimente împotriva inflamației cronice. De ce pot ameliora simptomele MediCOOL
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată HelloTaste
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal! ProSport
Digi RCS-RDS oferă tuturor abonaților din România acest serviciu de excepție. Se întâmplă în luna mai 2024! Gandul
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt CanCan
Simptomele sarcinii: 10 semne timpurii că ești însărcinată DeParinti
BIGHIT Music a anunțat noi măsuri legale pentru a proteja drepturile membrilor din BTS. Compania de management a... ZUTV
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto UseIT
Cât timp se fierb ouăle de Paște. Sfaturi utile pentru ouă roșii perfecte Hello Taste
Ultimele știri
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Bogdan Năstase a fost eliminat. Ce reacție neașteptată a avut Orlando Zaharia, la final
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Un concurent a reușit să îi impresioneze pe jurați la degustare, în al cincilea battle
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Cine a câștigat al cincilea battle. Banda a adus un verdict neașteptat. Ce a urmat
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Lăcrămioara Pintilie s-a enervat după o ceartă cu Andrea Recaldin și i-au dat lacrimile
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Richard Abou Zaki s-a înfuriat atunci când a văzut ce face Andrea. Ce a făcut Varză
Chefi la cuțite, 30 aprilie 2024. Irina Fodor a anunțat tema de gătit, dar și ce avantaj pune la bătaie în al cincilea battle
Mireasa, sezon 9. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Ionela și Albert, după ce fata a decis să plece: „În ochii mei s-a reabilitat”
Noutățile lunii Mai în AntenaPLAY!
Prognoza meteo 1 mai 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi
Când se trece pe sub masă în 2024. Semnificația acestui obicei de Paște
Mai multe