Chef Munti a pregătit la Star Matinal o reţetă de muşchiuleţ de berbecuţ cu sos chilly
Vineri, 06.03.2020, 09:35Cum Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc
Joi, 07.11.2019, 16:59Pastrama de berbecuţ câştigă teren în faţa fripturii de porc, mai ales toamna, când se combină mult mai bine cu tulburelul! Totuşi, pregătirea pastramei nu este atât de simplă precum credeţi. Dacă vreţi să vi se topească în gură,...
Joi, 07.11.2019, 16:35Toamna are gust de pastramă de berbecuţ cu must. După culesul viilor, românii şi-au amintit cât de gustoasă este această carne pe care au uitat-o. Oaia a ajuns să fie consumată doar de două ori pe an. Ciobanii se plâng că sunt aproape de...
Joi, 26.09.2019, 19:36Altele au fost preferinţele turiştilor. Iar gazdele s-au conformat şi le-au făcut pe plac. I-au întâmpinat cu berbecuţi la proţap şi vin din belşug. Şi le-au pregătit şi alte surprize. Oaspeţii au fost învăţaţi de copii să joace hora.
Joi, 02.05.2019, 08:08Chef Bogdan Câmpanu a venit la ”Prietenii de la 11” și a gătit un preparat special, denumit ”Mușchiuleț de berbecuț în stil caraibe”.
Miercuri, 13.12.2017, 12:48Chef Bogdan Câmpanu a venit la ”Prietenii de la 11” și a gătit un preparat special, denumit ”Mușchiuleț de berbecuț în stil caraibe”.
Miercuri, 13.12.2017, 12:37Chef Florin Dumitrescu a prezentat fanilor rețeta sa „semnătură”, cu care se mândrește. Acest preparat îl definește extrem de bine și poate fi făcut de orice pasionat de bucătărie.
Sambata, 18.03.2017, 10:53Nea Mărin a dus la bun sfârșit primul sezon de ”Poftiți pe la noi!”. Ultima ediție a fost una spectaculoasă și dincolo de ce s-a văzut la TV.
Joi, 28.08.2014, 14:30Nea Mărin a dus la bun sfârșit primul sezon de ”Poftiți pe la noi!”. Ultima ediție a fost una spectaculoasă și dincolo de ce s-a văzut la TV.
Joi, 28.08.2014, 14:07Retetele orientale sunt pline de gust si arome. Iata o reteta marocana pe care merita sa o incerci!
Sambata, 22.10.2011, 00:00O reteta pe care o va indragi toata familia: tocanita irlandeza (Irish stew). Pofta buna!
Miercuri, 06.07.2011, 00:00Carnea de miel este mai pretentioasa decat alte tipuri de carne pentru ca necesita fie marinare sau condimentare speciala, pentru a-i atenua gustul specific.
Joi, 07.04.2011, 00:00Nicolai si Mihai Pradescu, de la restaurantul Rossetya, au pregatit la Euforia TV o reteta de cotlete de berbecut cu legume.
Luni, 28.02.2011, 00:00Chef Cezar si Vasile Leu au pregatit in studioul emisiunii Euforia Cuisine o reteta pe baza de carne: cotlete de berbecut la tigaie.
Joi, 24.02.2011, 00:00Cotlete de bercebut cu tagliatelle de casa si garnitura de legume - o reteta consistenta, potrivita pentru o masa de pranz, nu si pentru cea de seara, prezentat de Samy, de la restaurantul Diamon, pe Euforia TV.
Marti, 15.02.2011, 00:00Nicolai si Marius au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine", la Euforia TV, o reteta de cotlet de berbecut cu rozmarin si migdale.
Vineri, 31.12.2010, 00:00Ingrediente: cotlet berbecut crutoane rozmarin ou hrean menta cimbru parmezan usturoi miere mustar faina ceapa sos soia apa ulei sare piper Preparare: Intr-o tigaie se pune mult ulei de floarea soarelui la incins, iar in...
Joi, 16.12.2010, 11:56Mihai Mitoseru, Cristian Tantareanu si alte vedete, se delecteaza cu vin si berbecut la protap.
Miercuri, 01.12.2010, 17:48Adina de la Heaven ii ia un interviu lui Cristian Tantareanu, la restaurantul unuia dintre fiii sai, in timp ce afara se pregateste berbecut la protap. Tantareanu vorbeste despre petrecerea care va avea loc diseara, iar unul dintre angajati prezinta...
Miercuri, 01.12.2010, 14:21cotlete de berbecut orez salbatic curry sos de rosii radichio ulei de masline parmezan sare si piper Preparare: Se pune uneiul de masline intr-o tigaie care se pune de foc. Cotletele de berbecut sunt marinate in prealabil in bait din vin...
Miercuri, 01.09.2010, 13:54