Antena Căutare

Articole despre branza de capra

Brânză de capră în sos de roșii aromat la cuptor. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 16 mai 2022

Brânză de capră în sos de roșii aromat la cuptor. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 16 mai 2022

În ediția din 16 mai 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat mai multe rețete culinare una dintre acestea fiind rețeta de brânză de capră în sos de roșii aromat la cuptor.

Luni, 16.05.2022, 17:27
Rețetă de paste în sos de roșii  cu spanac și brânză de capră, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră, gătită de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani

Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.

Marti, 08.12.2020, 12:07
Cum se prepară Rețeta Saganaki? O rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească.

Cum se prepară Rețeta Saganaki? O rețetă simplă și delicioasă din bucătăria grecească.

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o rețetă simplă și delicioasă, pe bază de creveți, rețetă denumită Saganaki, dar și o rețetă interesantă de desert vegan.

Miercuri, 26.02.2020, 15:54
Rețeta Ficăței de pui cu prune în bacon și curmale cu brânză de capră

Rețeta Ficăței de pui cu prune în bacon și curmale cu brânză de capră

Se încadrează perfect pe un platou cu aperitive, acești delicioși Ficăței de pui cu prune în bacon și curmale cu brânză de capră!

Miercuri, 30.10.2019, 12:15
Risotto de sfeclă roșie cu brânză de capră, ouă crocante și parmezan tuille

Risotto de sfeclă roșie cu brânză de capră, ouă crocante și parmezan tuille

Culoare și savoare într-un preparat de nerefuzat: Risotto de sfecla rosie cu brânză de capră, ouă crocante și parmezan tuille.

Marti, 15.10.2019, 21:03
Brânza de capră, la final de sezon

Brânza de capră, la final de sezon

Sunt ultimele zile în care mai putem consuma telemea proaspătă de capră şi lapte abia muls. Fermierii avertizează că urmează perioada în care animalele rămân gestante. Asta înseamnă că atât calitatea, cât şi cantitatea laptelui vor scădea. În schimb, caşcavalul, maturat şi până la un an, reprezintă alternativa perfectă.

Joi, 10.10.2019, 20:50
Brânza de capră, la final de sezon

Brânza de capră, la final de sezon

Sunt ultimele zile în care mai putem consuma telemea proaspătă de capră şi lapte abia muls. Fermierii avertizează că urmează perioada în care animalele rămân gestante. Asta înseamnă că atât calitatea, cât şi cantitatea laptelui vor...

Joi, 10.10.2019, 07:53
Brânza de capră din Stejaru, un nou produs autentic românesc

Brânza de capră din Stejaru, un nou produs autentic românesc

Un nou produs dobrogean îşi face, uşor uşor, loc pe harta gastronomică a României. Brânza de capră din Stejaru, Tulcea, a primit de la Ministerul Agriculturii atestarea de produs tradiţional local, statut care îi permite să protejeze...

Duminica, 14.04.2019, 08:57
Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Smochine umplute"

Reţeta zilei! Vlăduț gătește "Smochine umplute"

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi o rețetă: Smochine umplute, adică mici antreuri, sau startere pe bază de smochine cu brânzeturi, simple și delicioase.

Miercuri, 29.08.2018, 08:46
Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, cu cartofi țărănești

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, cu cartofi țărănești

Cartofi țărănești, mănânci de nu te mai oprești, iar dacă lângă ei mai pui și alte preparate, ca-n rețeta de față „Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, cu cartofi țărănești ”, deliciul este maxim.

Vineri, 22.06.2018, 09:24
Fermă cu 400 de capre, afacere de familie. Cei doi soți și tatăl bărbatului se ocupă singuri de întreaga fermă

Fermă cu 400 de capre, afacere de familie. Cei doi soți și tatăl bărbatului se ocupă singuri de întreaga fermă

Oamenii au aproape 400 de astfel de cornute, iar totul a pornit din dorinţa de a-şi hrăni copilul sănătos. Stilul de viaţă a devenit afacere, iar acum umple familiei mai tot timpul.

Duminica, 03.06.2018, 09:50
Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră

Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră

Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.

Marti, 17.04.2018, 20:46
Pentru că este toamnă, Dumitru Bucșa gătește vânat la „Prietenii de la 11”:  „Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Pentru că este toamnă, Dumitru Bucșa gătește vânat la „Prietenii de la 11”: „Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".

Vineri, 17.11.2017, 12:59
Dumitru Bucșa gătește: "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa gătește: "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie"

Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".

Vineri, 17.11.2017, 12:23
Tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră. Un preparat  de nerefuzat.

Tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră. Un preparat de nerefuzat.

N-ai cum să refuzi o astfel de tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră, o rețetă moldovenească reinterpretată!

Luni, 06.11.2017, 14:02
Încearcă un preparat delicios! Tartă sărată cu roşii cherry şi brânză de capră

Încearcă un preparat delicios! Tartă sărată cu roşii cherry şi brânză de capră

O tartă va fi întotdeauna o alegere perfectă pentru a-ţi răsfăţa simţurile, însă Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune ceva nou şi anume un preparat sărat, cu roşii cherry şi brânză de capră.

Joi, 15.10.2015, 08:46
Reteta zilei: Sfecla marinata cu branza de capra la gratar

Reteta zilei: Sfecla marinata cu branza de capra la gratar

Pentru o reteta delicioasa si usor de pregatit va recomandam sfecla marinata cu branza de capra la gratar. Timp de preparare: 15 minute. Pofta buna!

Luni, 30.04.2012, 00:00
Gustare de primavara: Salata cu leurda si branza de capra

Gustare de primavara: Salata cu leurda si branza de capra

Leurda este un produs extrem de sanatos care nu ar trebui sa-ti lipseasca din bucatarie. O poti folosi in salate sau in supe.

Marti, 17.04.2012, 00:00
Reteta simpla: Ciuperci la gratar cu branza de capra

Reteta simpla: Ciuperci la gratar cu branza de capra

Iata o reteta simpla si rapida pe care o puteti prepara oricand!

Vineri, 09.03.2012, 00:00
Reteta zilei: Morcovi copti cu branza de capra

Reteta zilei: Morcovi copti cu branza de capra

O reteta foarte simpla si gustoasa, dar mai ales, sanatoasa. Pofta buna!

Duminica, 22.01.2012, 00:00
Reteta usoara: Tarta cu rosii si branza de capra

Reteta usoara: Tarta cu rosii si branza de capra

Iata o reteta usoara, ideala pentru o cina usoara.

Miercuri, 11.01.2012, 00:00
Reteta zilei: Tarta cu vinete, branza de capra si busuioc

Reteta zilei: Tarta cu vinete, branza de capra si busuioc

Usoara si delicioasa, aceasta reteta a fost propusa de bucatarul de placere Marius Tudosiei, supranumit si bacan sef.

Joi, 20.10.2011, 00:00
Reteta: Tarte cu praz si branza de capra

Reteta: Tarte cu praz si branza de capra

Prazul este foarte bun cand il prajesti usor, ca sa devina mai dulce, si il combini cu o gramada de alte ingrediente.

Luni, 17.10.2011, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: painici umplute cu masline, feta si ierburi

VIDEO! Reteta zilei: painici umplute cu masline, feta si ierburi

Marius Tudosiei, de la Bacania Veche, a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta de paine cu masline, aromatizata si cu o gramada de alte ierburi.

Duminica, 13.02.2011, 00:00
x