În ediția din 16 mai 2022 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Radu Darie, bucătarul de azi al emisiunii, a preparat mai multe rețete culinare una dintre acestea fiind rețeta de brânză de capră în sos de roșii aromat la cuptor.
Luni, 16.05.2022, 17:27Chef Nicolai Tand a pregătit două preparate în cadrul îndrăgitului matinal Neatza cu Răzvan și Dani, unul fiind această delicioasă rețetă de paste în sos de roșii cu spanac și brânză de capră.
Marti, 08.12.2020, 12:07Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, a pregătit o rețetă simplă și delicioasă, pe bază de creveți, rețetă denumită Saganaki, dar și o rețetă interesantă de desert vegan.
Miercuri, 26.02.2020, 15:54Se încadrează perfect pe un platou cu aperitive, acești delicioși Ficăței de pui cu prune în bacon și curmale cu brânză de capră!
Miercuri, 30.10.2019, 12:15Culoare și savoare într-un preparat de nerefuzat: Risotto de sfecla rosie cu brânză de capră, ouă crocante și parmezan tuille.
Marti, 15.10.2019, 21:03Sunt ultimele zile în care mai putem consuma telemea proaspătă de capră şi lapte abia muls. Fermierii avertizează că urmează perioada în care animalele rămân gestante. Asta înseamnă că atât calitatea, cât şi cantitatea laptelui vor scădea. În schimb, caşcavalul, maturat şi până la un an, reprezintă alternativa perfectă.
Joi, 10.10.2019, 20:50Sunt ultimele zile în care mai putem consuma telemea proaspătă de capră şi lapte abia muls. Fermierii avertizează că urmează perioada în care animalele rămân gestante. Asta înseamnă că atât calitatea, cât şi cantitatea laptelui vor...
Joi, 10.10.2019, 07:53Un nou produs dobrogean îşi face, uşor uşor, loc pe harta gastronomică a României. Brânza de capră din Stejaru, Tulcea, a primit de la Ministerul Agriculturii atestarea de produs tradiţional local, statut care îi permite să protejeze...
Duminica, 14.04.2019, 08:57Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit azi o rețetă: Smochine umplute, adică mici antreuri, sau startere pe bază de smochine cu brânzeturi, simple și delicioase.
Miercuri, 29.08.2018, 08:46Cartofi țărănești, mănânci de nu te mai oprești, iar dacă lângă ei mai pui și alte preparate, ca-n rețeta de față „Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, cu cartofi țărănești ”, deliciul este maxim.
Vineri, 22.06.2018, 09:24Oamenii au aproape 400 de astfel de cornute, iar totul a pornit din dorinţa de a-şi hrăni copilul sănătos. Stilul de viaţă a devenit afacere, iar acum umple familiei mai tot timpul.
Duminica, 03.06.2018, 09:50Atunci când foamea te cuprinde și nu ai mult timp de stat în bucătărie, rețeta de Tagliatelle cu sfeclă roșie, salvie și brânză de capră, te va scoate din impas.
Marti, 17.04.2018, 20:46Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Vineri, 17.11.2017, 12:59Dumitru Bucșa a venit la "Prietenii de la 11" să gătească două rețete absolut delicioase "Salată de sfeclă copată, pere și brânză de capră" și "Piept de rață și mușchiuleț de cerb cu piure de dovleac și gutuie".
Vineri, 17.11.2017, 12:23N-ai cum să refuzi o astfel de tochitură mixtă din carne de porc și pui, cu mămăliguță și brânză de capră, o rețetă moldovenească reinterpretată!
Luni, 06.11.2017, 14:02O tartă va fi întotdeauna o alegere perfectă pentru a-ţi răsfăţa simţurile, însă Vlădutz, bucătarul de la Neatza, îţi propune ceva nou şi anume un preparat sărat, cu roşii cherry şi brânză de capră.
Joi, 15.10.2015, 08:46Pentru o reteta delicioasa si usor de pregatit va recomandam sfecla marinata cu branza de capra la gratar. Timp de preparare: 15 minute. Pofta buna!
Luni, 30.04.2012, 00:00Leurda este un produs extrem de sanatos care nu ar trebui sa-ti lipseasca din bucatarie. O poti folosi in salate sau in supe.
Marti, 17.04.2012, 00:00Iata o reteta simpla si rapida pe care o puteti prepara oricand!
Vineri, 09.03.2012, 00:00O reteta foarte simpla si gustoasa, dar mai ales, sanatoasa. Pofta buna!
Duminica, 22.01.2012, 00:00Iata o reteta usoara, ideala pentru o cina usoara.
Miercuri, 11.01.2012, 00:00Usoara si delicioasa, aceasta reteta a fost propusa de bucatarul de placere Marius Tudosiei, supranumit si bacan sef.
Joi, 20.10.2011, 00:00Prazul este foarte bun cand il prajesti usor, ca sa devina mai dulce, si il combini cu o gramada de alte ingrediente.
Luni, 17.10.2011, 00:00Marius Tudosiei, de la Bacania Veche, a prezentat in cadrul emisiunii Euforia Cuisine de pe canalul Euforia TV o reteta de paine cu masline, aromatizata si cu o gramada de alte ierburi.
Duminica, 13.02.2011, 00:00